Jump to content

the_game443

Фен
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About the_game443

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  хонда сивик
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  плевен

Recent Profile Visitors

270 profile views
 1. Газов инжекцион изпарител томасето комп стил газ само това знам по принцип исках да направя профилактика да се сменят мембрани филтри и тн но ми споменаха че нов изпарител излиза долу горе на същите пари + -.За това питам просто като информация той газаджията ще си прецини но да имам някво понятие и аз.
 2. Здравейте искам да попитам за хонда сивик 1.4 is 90кс колко кв е препоръчително да е газовия изпарител и коя марка бихте препоръчали.Сегашния мисля че е томасето но искам да го сменя.
 3. Здравейте искам да попитам предните врати на хонда 6 ген. комби и седана еднакви ли са.
 4. Много се извинявам колата е сивик аеродек 6ген d14a8 98г
 5. Как да няма има мотора е 1.4 90к.с
 6. искам да питам карам хонда сивик 1.4 аеродек ламбда сондата е с 4 жила може ли да се сложи например от 1.5 или 1.6 мотори да ли са савместими.
 7. Хора незнам просто оставих колата в един сервиз да и направят една диагностика и човека каза че всичко уж работело.
 8. Само да вметна още нещо когато е на бензин като подам газ първо има едно заглъхване и после се фросира
 9. Закачи на компютър и прави диагностика а стъпковото аз съм го чистил
 10. Здравейте,нов съм в форума доста теми прегледах но уви.Имам следния проблем колата като е на място на свободен ход и играят оборотите около 30-40 секунди и после се стабилизирват това го прави на бензин и газ,като я фросирам пак почват да играят в движение като искла от скорост направо падат до нулата даже понякога гасне.Смъкнах целия дросел,измит е целия разглобено и почистено стъпково моторче но ефвкт няма.На диагнотиката не показва грешки майстора казва че всичко е ок проверих тпс сензора дава стойности 0,5vзатворен и 4.6 vотворена клапа просто незнам ввче кво да правя.Колата е сивик 1.4is 90кс
×
×
 • Create New...