Jump to content

the_game443

Фен
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от the_game443

  1. Значи колата не гасне а оборотите са ок просто като си карам и дам мигач стрелката пада до нулата и после се оправя не всеки път го прави.
  2. Здравейте имам някакъв проблем с обортомера като дам мигач и стрелката рязко пада до нулата и пак се връща не всеки път го прави вчера пътувах извън града и сигурно го направи 7-8пъти някой имали на идея от какво може да е благодаря.
  3. Сякаш е спукан или поне така си мисля щото има едно съскане се чува от там
  4. Здравейте имам едно питане карам Хонда d14a8 със пластмасовия всмукател с кой модел мога да го сменя и трябва ли да се преработва нещо по него.
  5. Газов инжекцион изпарител томасето комп стил газ само това знам по принцип исках да направя профилактика да се сменят мембрани филтри и тн но ми споменаха че нов изпарител излиза долу горе на същите пари + -.За това питам просто като информация той газаджията ще си прецини но да имам някво понятие и аз.
  6. Здравейте искам да попитам за хонда сивик 1.4 is 90кс колко кв е препоръчително да е газовия изпарител и коя марка бихте препоръчали.Сегашния мисля че е томасето но искам да го сменя.
  7. Здравейте искам да попитам предните врати на хонда 6 ген. комби и седана еднакви ли са.
  8. Много се извинявам колата е сивик аеродек 6ген d14a8 98г
  9. Как да няма има мотора е 1.4 90к.с
  10. искам да питам карам хонда сивик 1.4 аеродек ламбда сондата е с 4 жила може ли да се сложи например от 1.5 или 1.6 мотори да ли са савместими.
  11. Хора незнам просто оставих колата в един сервиз да и направят една диагностика и човека каза че всичко уж работело.
  12. Само да вметна още нещо когато е на бензин като подам газ първо има едно заглъхване и после се фросира
  13. Закачи на компютър и прави диагностика а стъпковото аз съм го чистил
  14. Здравейте,нов съм в форума доста теми прегледах но уви.Имам следния проблем колата като е на място на свободен ход и играят оборотите около 30-40 секунди и после се стабилизирват това го прави на бензин и газ,като я фросирам пак почват да играят в движение като искла от скорост направо падат до нулата даже понякога гасне.Смъкнах целия дросел,измит е целия разглобено и почистено стъпково моторче но ефвкт няма.На диагнотиката не показва грешки майстора казва че всичко е ок проверих тпс сензора дава стойности 0,5vзатворен и 4.6 vотворена клапа просто незнам ввче кво да правя.Колата е сивик 1.4is 90кс
×
×
  • Създай нов...