Jump to content

Denz

Фен
  • Мнения

    225
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Denz

  1. Здравей, за мен моля: https://www.ato24.de/en/ravenol-fo-sae-5w-30.html https://www.ato24.de/en/ravenol-mtf-2-sae-75w-80.html 1 x RAVENOL FO SAE 5W-30 (5L) x 29.95 = 29,95 2 x RAVENOL MTF-2 SAE 75W-80 (1L) x 13.95 = 27.9 TOTAL 57.85 EUR x 1.9675 = 113.82 -5% = 108.13 ЛВ. Ще ги пусна по банкова сметка до края на тази седмица.
  2. Точно мислех, че е до 02.07 и реших да не насилвам и днес виждам, че съм изпуснал на мнути
  3. Струва си, слагай. Веднъж сложиш ли, после ще спреш да караш по под 5к на година. Ще започнеш никак да не си правиш сметката и да си караш постоянно и повсеместно без притеснения. Моята 1.4 е на 80тина хиляди на газ. Разликата в джоба е огромна, дори след голяма първоначална инвестиция.
  4. Моята тия номера ги прави зимата, при студено. Върти на смърт но пали трудно. С нов или стар акумулатор - все едно и също, всяка зима. Д14а4 е.
  5. Мисля, че може да се пробва и този магазин - http://oemjapanparts.com/bg/news-view/2.html . Ако на някого не му се чака. Поне за Субару ми дадоха цени за ОЕМ части, като казаха, че имат и за Хонда.
  6. Благодаря Още не мога да свикна на автомата, а и съм на едно високо такова, не като в сивичето...
  7. Поздрави на колегата със син хеч 6та с бели джанти, В 1441 във Варна, около 07:30 в Петък сутрин, до Практикер, който не благоволи да поздрави
  8. Моята ИМА климатик и НЯМА еърбег. И не е блъскана, не е слаган допълнително и климатика.
  9. Потвърждавам горното мнение - моята няма нито шофьорски, нито пасажерски еърбег.
  10. Ако попадна на струващ си екземпляр, мисля че ще прежаля малко по-големия разход и двойно по-големия данък и ще взема оутбек или 2.5 мотора. Засега обаче таргета е 2 литровия. Легаси турбо - кой не би желал... Но сякаш ще пропусна, не мисля че съм достатъчно голям да успявам да покривам разход от 15+/100.
  11. Да, знам ги, тези с въздушното окачване. Много сладка работа е, докато не се прецака някоя възглавница. Тогава става тегаво. Оправят го с подмяна на амортисьорите с такива от Оутбек, това е перманентното оправяне, временното е - рециклиране на възглавницата. Иначе, чифт новички струват колкото сивика ми. Наистина, идеята ми е безопасност и спокойствие - всеки уикенд пътувам по 200-250км, а в нашия край вали доста сняг. Определено ще се възползвам от предложението ти ако се стигне до ремонт.
  12. На мен целта ми е да имам по-голям багажник и по-сигурна кола, особено през зимните месеци - не търся ускорение, нито висока максимална скорост, нито офроудинг. Пробвах такова Легаси - ами, не ми е неудобно, даже ми беше доста добре. И наистина, сивик 6та вътре, особено отпред, е доста прилично широка кола за 3 врати. До вкъщи едно момче има гараж и поправя коли, та той има легаси, баджанака му има легаси, бащата на жена му има форестър и прочие. Та от него и от четене знам, че 2.0 литра 125 коня е много успешен двигате, да не кажа най-успешния след трилитровия. Да де, ама трилитровия и откъм разход и откъм данък ще ми горчи. Същото важи и за 2.5 156 коня мотора. Макар че, предполагам разликата в разхода между 2.5 и 2.0 е никаква. Ако взема, задължително ще бъде на газ, защото е престъпление да се кара на бензин, при алтернативния вариант(със сегашните цени на бензина, разбира се) Иначе, сивика си остава в мен, летен автомобил
  13. Имам няколко познати, които имат такива, но точно с тази цел исках да получа по-безпристрастно мнение. Защото тяхното за Субару е нещо като нашето за Хонда. Към комби съм се насичил, да, но тайната ми надежда е един приятел, на когото наистина имам доверие да ми я вземе от Германия, а след това да уредя платформа да ми я прибере. Вярно, така рискувам с ръжда ( но поне колата ще се огледа на място ) но пък ще имам цялостна идея какво и има на колата, ако и има, а няма да е напудрена дупничанка. Субару форума съм го преглеждал доста, но както казах - имах нужда и от несектантско мнение Благодаря ти за мненията, все повече се насочвам към точно този автомобил и марка. Мислех и Форестър, но искам да е малко по-голям и за това се спрях на легаси. Относно цените на частите и скъпите ремонти - преди да си купя хонда слушах много същите неща. Е, за 50х км и 2.5 години знам само цените на външен кормилен накрайник.
  14. Точно за такива впечатления питам Писах 97ма, с презумпцията, че започва септември годината на автопроизводителите. Сега потърсих и дествително започват през юни 1998 да се произвеждат. А каква е причината да си имал такова легаси и вече да нямаш? Смисъл, вярвам че не си се отказал от колата заради ненадеждност? Благодаря за мнението
  15. Здравейте колеги, Първо, започвам с уговорката, че умишлено пускам темата в този форум, а не в Субару форума. Бих желал да получа мнението на хора, които са безпристрастни наблюдатели или имат някакъв опит с горепосочената кола. Тъй като от известно време обмислям да си купя кола по-голяма от сивика, която в същото време да е и 4wd, засега съм се спрял на този модел. Огледах доста обяви за шатъл, харесвам ги много, но са малко по-малки, а и за цените на запазените модели може да се вземе субару с доста повече удобства. ЦРВ също, но там цените започват от 5к, а аз искам нещо до 4000лв. Оглеждах също и пасати - 5 и 5.5, там много ме блазни дизеловия мотор, но не съм много сигурен заради алуминиевото окачване и различните елементи по него по задницата. Спрял съм се на EJ20 мотора на субару - 2 литра, 125 коня, ръчна скоростна кутия. Бих се радвал ако някой сподели впечатления.
  16. Цени: Гърне - 30лв В последния момент колега се обади за генерацията и в момента кара с нея - вярвам, че е доволен. Надявам се някой да остане доволен и от гърнето. Отворен съм за коментари и предложения. Контакти: ЛС о887240078 Скайп - dalchev
  17. Цени: Гърне - 30лв Контакти: ЛС о887240078 Скайп - dalchev
  18. Сивик д14 EJ9 с всмукател, изпускател и генерация с/у Mazda 6, последния модел засега, 2.2 - 150 коня турбо дизел, на около 350м, с жалещ старт и при двамата - 1 кола за Маздата
  19. Цени: Генерация - отива на боклука. Гърне - 30лв Контакти: ЛС о887240078 Скайп - dalchev
  20. Провери акумулатора, при мен това се появява по точно същия начин точно когато акумулатора ми е слаб. След като го сменя и се оправя.
  21. Цени: Генерация - 20лв, след това отива за смет. Гърне - 30лв Трябва да се махат. Контакти: ЛС о887240078 Скайп - dalchev
×
×
  • Създай нов...