Jump to content

Valdimor

Фен
 • Мнения

  59
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

9 Neutral

Относно Valdimor

 • Ранг
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  CR-V III 2.2i-CTDI N22A2 09г.
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Sofia

Последни посетители

323 профилни разглеждания
 1. Кормилна рейка

  Пропуснах нещо важно,а именно: 1.Ремонтният комплект от БУЛТРАКО струва 120 лв. 2.За работа - 250 лв. 3.Един л. масло-38 лв. ОБЩО- 408 лв.
 2. Кормилна рейка

  След поставянето на добавката нямах никакви проблеми, напълно спря теча, но ме притесняваше това, че вискозитета на добавката е много различен от предписаният от производителя, което не е добре, изобщо не се променяше нивото, без значение колко е загрял двигателя и колко км съм изминал и за това сложих ремонтният комплект, който бях закупил предварително и вече 1500 км всичко е ОК! Постави ми го Слави от овча купел. Много колеги го знаят , но за тези които сега разбират за него, ще кажа следното: НЯМА в София друг като него. Не случайно е бил толкова много години в БУЛТРАКО. При него ходя вече няколко пъти и винаги съм бил много доволен - изключителен специалист. НИКОГА и за нищо на света не бих отишъл другаде, без значение какъв е проблема и колко ще чакам, защото колегите го затрупват с работа. Тел. му е: 0899 744 385. Оценката ми за него е напълно реална, защото имам добра техническа култура по ДВГ , което съм завършил, както и работил много години.
 3. Разход на гориво CR-V III 2,2 CDTI

  Засичане- само при пълен резервоар и след това допълване. Винаги съм карал по агресивно, защото все бързах за накъде, като тръгвах все в последния момент. Газ, спирачка при максимално възможната скорост според терена. При това каране никога не ми е падал разходът под 10.5, но преди 5 месеца се наложи да платя доста солидна глоба и от тогава вече не бързам и разходът никога не ми е минал по вече от 8.5 . Празен до Поморие и обратно при скорост 100-110 е около 6.3 , а при 130 - 7.5 до 8. Разходът по каталог никога не може да се постигне защото се измерва при съвсем други условия, нямащи нищо общо с нашите.
 4. Добавка за хидравлика

  Аз имах същия проблем, за който някъде във форума бях писал и търсех помощ, като мислех ,че теча ми е от дясната страна на рейката, но се оказа ,че теча е от кормилния прът и маслото стичайки се се бях заблудил . Нямах никакво чукане и ли тропане , а на 500-600 км. доливах по около 20- 40 мл. След много умуване купих от Бултрако един ремонтен комплект ( семеринги ) за 120 лв, но ми се наложи спешно дълго пътуване, нямах време за ремонт и затова сложих добавка МАНОЛ .Резултатът, че течът спря, а маслото не мърда от горната граница. Преди това със оригинално масло на ХОНДА след продължителен преход се разширяваше и минаваше със около 6 до 8мм над максимума, което не знам кое е по доброто и дали е нормално това разширение. Добавката я взех от едни складове на ф-ма АУТО ОИЛ във ж.к. Люлин гр София, които се намират на около 200-300 м след БУЛВАРИЯ от лявата страна идвайки от центъра, а срещу тях има магазин за акцесоари където я продават на същата цена от 8 лв, а в магазин на бул. Сливница 173, преди моста на захарна фабрика се продава на цена от 10 лв. Ще карам така докато отново протече, след което ще слагам новите семеринги.
 5. Проблем с DPF

  Не съм имал никакви проблеми, а съм изминал вече 10000км. и най интересното при техническият преглед пожелах да ми кажат реалните стойности на измерените газове- бяха в нормата. Това е за сега, а за в бъдеще- дано не се промени.
 6. Кормилна рейка

  ЗА НЯКОИ МОЖЕ ДА Е КЪСНО, НО ЗА ДРУГИ НАВРЕМЕ. 1. От Бултрако за около 120 лв купих ремонтен комплект за хидравлична рейка ( всички семеринги) но не ги смених, защото се наложи да пътувам, а преди това бях купил добавка за хидравлика МАНОЛ, която сложих и вече 2000 км. нямам проблем. Ще изчакам и отново когато се разтече ще сложа новите семеринги. 2.Тази добавка може да се намери от 8 до 12лв и във София я има във магазините на Аито оил. Аз я взех от техен склад в жк Люлин до БУЛВАРИЯ, 200м след тях в ляво, а срещу тях има магазин за акцесоари, където я продават на цена от 8лв. На бул. Сливница 173, преди моста на захарна фабрика я продават за 10лв. Тел на магазина: 0898 686 166, 0898 686 165, 02 929 46 11. 3.Със оригиналното масло на хонда,след по дълъг маршрут следствие на температурата маслото се разширяваше и минаваше със около 6- 8 мм. над горната граница, а след източване на около 250мл. и слагане на добавката вече не мърда от резката на максимума,, което не знам дали е по добре. Предстои да го обсъдя със специалисти.
 7. Последно: 1350лв. до 15.06.17г. След тази дата темата се затваря.
 8. Частите са в оригиналната си опаковка, която не е отваряна. Тел: 0884 606 577 Владо.
 9. Кормилна рейка

  От известно време се появи теч от дясната страна на рейката и при изминати около 5-600км доливам в казанчето на хидравликата около 50-60мл. Нямам чукане и шум в рейката, само теч. Ако някой е правил този ремонт в София, моля да сподели резултатите.
 10. Благодаря,изпрати ми на лични телефон,че ако не я оправя във София, връщайки се от Поморие след около 20 дни и имам проблем да да се отбия във Сливен.
 11. При мен вече спешно ми е необходима всякаква информация по този въпрос, защото моята протече,а скоро ще имам по дълги пътувания. Всъщност нямам чукане нито шум в рейката,а на около 500км губи по около 2 до 3мм масло от казанчето, тече съвсем леко от дясната страна, за сега, явно семеринг е за смяна, но това е според мен. Моля за инфо по въпроса от колеги минали по тоя път. Предварително благодаря!
 12. Навигация за CR-V 3 2009г

  Благодаря, но не ми се получи. Направих няколко неуспешни опита,явно ще търся по можещ от мен.
 13. Здравейте колеги! Колата ми е със оригинална навигация, но поръчка за Италия и в БУЛТРАКО не се наемат да да я доведат във съответните норми за ползване в БГ. Ако някой е минал по този път ще съм доволен, ако ме упъти, къде и при кого да стане това, макар и да е в друг град. Благодаря предварително.
×