Jump to content

Whererabbit

Фен
 • Content Count

  105
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Whererabbit

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord Sport 2.2 i-CDTi '05
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Казанлък

Recent Profile Visitors

1114 profile views
 1. Така... в качеството на поставяне на маховика не се и съмнявам - писал съм много пъти за сервиза, а относно неоригиналните части - това е българската действителност, ако искаш сервиза ти да съществува, питаш дали искат "Хонда" или "Блу принт"...
 2. Ами смених ги с такива на LuK и да - върнаха ми стария комплект. (И ми сложиха новият).
 3. И добър ден. Преди около 6 месеца си смених маховика и съединителя с нови и.... Маховикът започна да тресе пак. Някак не ми се иска да скачам с над 1000 лева пак и поради тази причина започвам тази тема тук. Чувал съм за много доволни клиенти след рециклиране на маховици ( някои твърдят, че са по-здрави от "оригиналите"). Някой някакви предложения и по-важното - телефон или e-mail, на който да се свържа с фирма, занимаваща се с това. Благодаря предварително.
 4. Винаги съм предпочитал дизелите, основно заради динамиката и надеждността... Но вече надеждността не е там...освен ако не е нов и в гаранция. Пазене, глезене и много внимание за шумове, както казва колегата по-горе...
 5. Гледах я разбира се, взех я със сервизна история... просто поддържана в кофти сервиз от неразбиращи "майстори". Писал съм вече във форума - всичко, което бяха сменили го смених пак...всичко... Иначе сериозно ме удари по джоба маховика, веригата и дисковете... от тях боли доста. Окачването за нашите пътища си е ясно .
 6. Ако преди 2 години, когато си избирах акордеон, бях отворил този форум никога нямаше да си взема 2.2... Четох този форум, особено Веселия, но нещата бях различни май... доста хора са си накупили таратайки, които са започнали да умират в ръцете им... Не ме разбирайте погрешно...сменял съм само консумативи (на обща стойност около 5000 лева) през последната година... Имам два ремонта на стойност под 200 лева... Но, ако бях на този акъл щях да си взема 2.4... да...2.4... За много години! Много безаварийни! И много любов към таралясниците, няма друга кола, която да радва така, както 7 генерация (освен 8 генерация, но тя е скъпа)!
 7. П.П. повреден синхронизатор прави трудно включването на скоростите, не изплюване на скорости...имах 2 преебани на Мисебушито...
 8. Ха...на мен ми прави същото с чисто нов Люк, сменян в оторизиран сервиз на Хонда...даже ми изплю 3...ха...ха...после я смазах от тормоз и не е правил проблеми. За нещастие ще си я карам така със скапания Люк...иначе аз смених верига, ако е за смяна се чува тракане и е гадно, няма как да го сбъркаш.
 9. Направи ми същото, смебих филтър и спря да го прави...но пак съм с неоригинален и колата е мудна... Напролет като сменям маслото ще си поръчам от Хонда истински.
 10. Моята си смени гласа изцяло след като смених веригата Относно пукането...още един кормилен накрайник - вече станаха 3. Но нещастието при мен е рейката и ще я търпя да пука докато не започне да трака
 11. От днес - вътрешен десен кормилен накрайник и лек луфт в рейката... накрайника го смених, спря да тропа, но заради рейката се усеща по легналите полицаи
 12. Ами....резервоара е абсолютно чист, смених филтъра и налях добавка за почистване на горивната система... Всмукателите са чистени преди около 20 хиляди км... На връщане от сервиза я тормозих бая и нямаше забиване на муцуната, но то така или иначе не беше постоянно явление. Ако не се появи повече ще ъпдейтна темата отново.
 13. Имах го преди време, смених тампони, дискове с накладки, шарнири и...се оказа кормилен накрайник... от скоро пак се появи, но ще послушам мастора и ще отида като започне да "чатърка", защото сега не може да се хване какво точно е.
 14. Малко ъпдейт, за да стане поне малко полезна темата - появи се същия проблем и най-накрая записа грешка - ниско налягане на рейката. На живи данни е перфектно всичко обаче. Утре отивам да сменя горивния филтър и ще направим едно пълно почистване на резервоара. Ще пиша когато има резултати!
×
×
 • Create New...