Jump to content

Drone

Фен
  • Мнения

    2929
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    12

Мнения публикувано от Drone


  1. На 8.01.2024 г. at 22:59, ceco_accord написа:

    Гледайки ZR-V все го виждам като Ford - сори.

    Аз бих избрал CR-V 6. Поне изглежда семпло спрямо предния модел и някак си личи че е следваща генерация. Колата е нова, а не ъпгрейд на 5-а ген.

    Има алуминиево магаре и задни долни носачи. Мотор/кутията са хванати за купето по-стабилно, в следствие на което идва по-добрата шумо и вибро защита. В мотора също има подобрения.

    Не ми харесва дългата муцуна и че при сгънати задни седалки, не се получава равен под в иначе достойният трюм.

    Аз бих избрал Пилот с 3.5 мотор :D Ако махнем CR-Vто сто процента ще е Пилот. 

     

    @ivan_m това с камерата под дясното огледало го има от 2018та още. На Американските CR-Vта е така. 


  2. Е много ясно, че няма. До 2002 хр-в няма буква с 16 пина. Има една от страната на пасажера с 2 пина и се прави мост с кламер. 

     

    Изчисти си дросела и стъпковото моторче. От там е проблема. Друг вариант евентуално може да е от газовата, но силно ме съмнява. Карал съм с гръмнал газов клапан и пак не менеше оборотите. 


  3. Преди 23 часа, ceco_accord написа:

    Чух че КАТ ще ни пращат sms-и при документирано нарушение, да си искат парите ни. Изпратеното съобщение щало да се тълкува като връчен фиш / акт.

    От 1 страна е добре (че ще сме информирани), от друга инак.

    Пратиха ми... Бяха сложили едни камери вечерта в петък. В неделя получих честитки :( 


  4. Преди 11 часа, Plevelcho написа:

    карах Пасата близо 7000 километра.ами ни общо с легендата. Пак ще кажа по-голям баганжник и фарове, но возия тц и ускорение уж турбо мурбо едва стига200

    Как сравняваш 2ка дизел с 3ка бензин :D 

     

    Ама пък дсг-то е по-мазно от 5степенния автомат на леген. Виж ако сравняваше Акорд с Пасат, щеше да е друго :) 

     

     

    • Харесвам 1

  5. Преди 11 часа, galin_k написа:

    Впечатляващ пробег за Хрв :) Това без основен ремонт? Само на бензин ли се кара?

    Не, на газ е. Като я взех беше уж на 173к км, но в едни документи видях, че е на 230. Аз минах 120к за 6 години и я продадох на братовчед ми, който още я кара.  Основен ремонт не е правен. Семеринга на коляновия вал тече от не знам колко време, но не е сдал багажа още :D 

     

    Изпарителя го смених преди да му я продам. 

    • Харесвам 1

  6. Моята е на над половин милион и си е ок все още. Единствения проблем, който имах беше, че пружината на капачката на радиатора се беше счупила и радиатора се беше спукал отстрани, но това се беше случило в следствие на кипящ акумулатор, който беше разял пластмасата на радиатора. 

     

    Антифриза трябва да се сменя от време на време. 

    • Харесвам 1

  7. Преди 3 часа, ceco_accord написа:

    От Лекса нямам лични впечатления, но по картинки в нета, не ме кефи - лично мнение. А 4.3 мотора е с 20 коня по-слаб от на Ледженда.

    Но по картинки не става. Сядаш - караш - решаваш. Леджо е кола за водача, а Лека е да те возят отзад - всекиму своето.

    От 3 години карам КВ1, а на газ е от 11. Няма драма. Разход газ извънградско около 11/100. Градско / зиме /къси разстояния е около 16/100.

    Тиха, комфортна, твърдо окачване в началото на хода му, SH-AWD е безотказно и се усеща смисълът от него особено в острите завои по проходите.

    Цецо, според мен Ледженда по картинки не става :D Пък и вътре таблото е като аркадна игра :) 

    @pelmel с адекватно обслужване надали нещо ще се прецака по изброените неща: Кутия, sh-awd. Сменя се маслото и си караш. Кутията е 5 степенен автомат, който е много здрав.  За тампоните е ясно, отидат ли си, трябва да се сменят, от това няма мърдане. Гледам си от Варна, можеш да разпиташ Лило(Люцкан ot лексус Форума) как стоят нещата с частите и дали има наблюдения над GS 430. 

     

    @pepur е човека, който кара лексус и внася Лексуси, та той може да даде повече светлина по въпроса и да ти помогне да направиш правилния избор. 

     

    • Нагоре 1

  8. В крайна сметка проблема с този закон за наркотици и алкохола беше, че има 80% фалшиво позитивен резултат и някой на антибиотик ще остане без кола. Другия проблем са лабораториите. Би трябвало да става за 1-2 дена резултата, а не за 6 месеца.

    Видя се, че дори и да го има тоя закон пак има пияни шофьори, които убиват деца :( 

     

    А и да не забравяме, че новите вейпчета с екстракт от марихуана  теста не ги лови :) Така, че може да си нагърмян на животно и неадекватен, но пак теста си е негативен. 

    • Харесвам 1

  9. Айде, Редбул с конструкторска титла :) Перез доста зле кара в сравнение с началото на сезона. Заместника на Рикардо е кръгла нула, няма тренировка в която да не се е забил в някоя ограда. 

    • Харесвам 1

  10. Емии внимавай с това DSG, макар, че новите са си доста сполучливи. Аз скоро сменях накладки и ми излезнаха 210лв с отстъпката и сензора беше 25-30лв. 

    Сега не са OEM ама пак стават, но доста цапат :( След Гаранцията, не слагай Лонг Лайв чорбата :) Аз си карам с Равенол и драми не съм имал. Сега сложих друго масло вместо VST и ще видя дали има разлика. Като цяло я усещам по-тиха колата. 

     

     

     

     

    • Харесвам 1
×
×
  • Създай нов...