Jump to content

Stambo_

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Stambo_

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 22.07.1922

Profile Information

  • Кара
    CR-V
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Razgrad
  • Интереси
    Баир будала

Contact Methods

  • Skype
    Stambo_
  1. Абе как се стига до тези бушони, аз едва ги виждам къде са. Блока може ли да се сваля или нещо което да улесни достъпа.
  2. И при мен е така, няма управия. Изгледах доста клипове на различни езици, макар, че разбирам и се оправям само с руски, но картинките са красноречиви - повтаряш онова от картинката и се получава нещо, ама не това което искам. При мен се получава обратно броене - натискам +, а часовника смъква с един час, вместо да качи един час. С голям зор докарах часа до показанията на ръчния ми часовник, с две, три минути разлика. Гася, паля и о чудо показва точно време, като на ръчния. Оставям колата за няколко часа паля и показва времето което съм настроил. Пробвах да върна годината назад, оставям на ръчно и пак нищо. Това е трето ЦРВ което карам и винаги проблем с часовника. Досега съм карал единички, когато купувах втората единичка, имаше една на която часовника работеше и въпреки, че изглеждаше перфектно, я отказах, и си купих без работещ часовник. Тази я купих 2022 и въобще не ми направи впечетление часовника. Просто отидох в автокъщата, платих, те ми я обслужиха и докараха на входа на КАТ. Не слизам от нея и часовника дразни не мен а ЖЕНАТА и затова се зарових.
  3. В крайна сметка, мога ли да монтирам модул с +(плюсово) управление. По магазините за електроника намирам само такива, а имаше и едно за японски автомобили, без упътване.
  4. Какво е мнението за 125 коня ръчна скоростна кутия?
  5. Всъщност аз се прехвърлих тък от OFFRoad форума и там също имаше предложение за Старосел. http://www.starosel.com/hotel.html, а и предложението на Владо е за там и също ми допада. Колегите предлагат помощ за настаняване и отстъпки. Поляни за бивак има достатъчно. Аз също съм готов за бивак - както казвам "При положение, че е на 3м. от колата няма проблем". Дори имам инвентар в излишък и мога да помогна на някой който е в недостиг. За яз. Копринка каквото и да се каже все ще е малко. Там е место за традиционни срещи от всякакъв характер. Като се качиш на стената и погледнеш надясно по брега места за бивак дал господ. Не съм бивакувал наоколо, но съм виждал биваци от които ум да ти зайде - включително и естрада за изпълнители, какво бе събирането не мога да кажа, беше в края на юли или началото на август, ще сбъркам годината, защото от 5 поредни години ходя на почивка в Павел баня и се завъртам в района наоколо. Узана е в географския център на България. Места за бивакуване, както хотели и хижи наоколо също има много. Няма язовир, но има вода. Според мен тези три места отговарят на изискванията за достатъчно место за бивак, наличие на бази за нощувка на закрито, а може би ще имат нужда от уборка и преди бивакуването. - 4.Екоакция.Неделя преди обед да се направи една оборка на избраното място ...ще купим малко чували,ще уредим транспорт и извозване от близката община/кмет. Докато разглеждах мненията надделява топлото време. Колкото и да е топло на север преди първи юли къпането е предимно за моржуващи, а и не работят басейните. В Южна е друго.
  6. Слави,Какво стана с датите? />/>Предлагай 3 дати и да се почва.А иначе някой недоволе винаги може да има.АКо има някъде наблизо хотел ще е добре за хората с деца.АКо ли не, ще се импровизира на място.Но ако трябва да се угоди на всички...среща може и да няма />/> . Затова Слави да предлага 3 дати,някой да предлага 3 места където да се отиде и да се гласува. Основната идея е в пост#1Все пак има хора с деца за които една такава среща без тях е невъзможна. Примерно няма на кого да ги оставят. Предлагам да се обсъждат следните дати: 08-09.06.2013 22-23.06.2013 и евентуално20-21.04.2013 Място за провеждане Старосел яз. Копринка местност Узана
×
×
  • Създай нов...