Jump to content

drivercho

Фен
  • Мнения

    55
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно drivercho

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Кара
    ЕК4
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Около 10/11 в градски условия. Колко ти е завишен разхода?
  2. "ИНТЕРМЕТАЛ" са твоите хора. В сайта им има координати и тел. Имат всякакви диаметри, редукции, колена а също и неръждавейка. Успех.
  3. Доколкото съм чувал, се сменя само перото на чистачката. Напъхваш и режеш по размер.
  4. drivercho

    F1

    Все пак го има и вечния RTL. А иначе само някоя тв от Булсата има права за излъчване, така ли?
  5. drivercho

    Миямото

    Честит празник Дидо. Пожелавам ти да си жив, здрав, повече усмивки и много доволни клиенти.
  6. Колега, направи си консултация с адвокат. Не е скъпо. При завеждане на жалба, искат не искат ще проверят случая. Имаш достатъчно данни за евентуален успешен край. А и застрахователите (повечето) са чуствителни към съдебни спорове и дано предпочетат да приключат бързо случая. Успех ти желая.
  7. Провери и в Бриколаж - във входа. По спомен беше около 60 лв.
  8. Нека снимката по-горе да послужи като алармен сигнал към всички колеги, които като мен си мислят, че живеем в що годе нормална държава, голям град, читав квартал, осветен паркинг и че такива неща са останали в миналото. Явно всичко по колата трябва да се обезопасява и то по няколко пъти .Така че ако имате нещо по-скъпо и лъскаво по колата погрижете се да остане там със съответните мерки. Аз го научих по трудния начин за съжаление.Иначе нито се е включила алармата, нито някой е чул нещо.
  9. Не грешиш Драго, те са. И да шанса е малък да излязат от някъде, но кой знае?
  10. Нямах секрети. Максимално съм ги улеснил, но пък кой да предполага че може нещо такова да се случи. Не съм си и представял даже.Иначе и при мен са прибрали гайките, как иначе. Ще последвам примера на колегата с два чифта секрети, макар и след дъжд качулка . Случката е в Трошево на осветен паркинг пред блока.
  11. Сутринта си намерих колата така: Uploaded with ImageShack.us Изродите поне са я подпрели добре. Никой нищо не е чул. Каплите са ENZO модел "О" 17х7 изцяло полирани с бял вътрешен борд. Не са много често срещани и бият на очи. Гуметата бяха Silverstone 205/40/17. Uploaded with ImageShack.us Според разследващите органи могат да се появят в някоя автоморга или вулканизатор(аз лично се съмнявам). Молбата ми е ако някой ги мерне из Варна да ми пише тук или на тел. 0897/013030 - Чавдар. Поне да им стане трудно пласирането, макар че като гледам изпълнението съм бил набелязан и едва ли ще се появят повече, поне не и в нашия край. Отличителна черта им е, че релефните надписи от лицевата страна на джантите след полирането са заличени. И разбира се застраховките не покриват джанти .Благодаря за съдействието предварително.
  12. Здравей колега. Климатроник нямат тази генерация. Климатика се усеща в ниски обороти, но не е драматично. Ако попаднеш на гледан екземпляр ще имаш малки грижи, като се съмнявам да намериш такъв на малко километри (под 200к). Относно резервните части, има избор: евтини части менте със често съмнително качество, оригинални от вносителя със завишени цени или поръчка отвън, най-често щатите или втора ръка - специализирани морги. Цените са повече от приемливи. Колегата по горе е уцелил разхода точно. Поразрови се из форума има всякаква информация - данни, впечатления клипчета и т.н. Успех.
  13. На околовръстното срещу обръщача на 13 има "масларница" на колега Хондаджия. Има филтри, включително и тея сините. Може да ти помогне и в избора.
  14. След пожарната в посока центъра, до канала - Веско. Там е мястото. Откакто Станимир се загуби, той е моя човек. А също и изправя сгънати колелета.
  15. Благодаря колеги. Дано сте прави, че странна ситуация се получава. Изчетох закона но не се упоменава подобна ситуация, а само за увреден стикер или счупено стъкло.
×
×
  • Създай нов...