Jump to content

*AdDiCtEd*

Фен
 • Мнения

  31
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

7 Neutral

Относно *AdDiCtEd*

 • Ранг
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Prelude 4th gen 2.0 16V
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София
 1. Какво направи днес по колата си?

  Смених си цоклите на късите, че нещо ми прекъсваха фаровете от време на време.Новите са някакви керамични, много не ме кефят, тънки ми се струват жичките, ама беха най-доброто което намерих по магазините
 2. Прелюда ти плаче за джанти...горкичкия.Плаче и за едни накрайници на гърнето, само накрайници, недей да му слагаш няква бурия щото...само вика, не утива...
 3. Honda Prelude 5gen.

  Прелюда изглежда чудесно за тези пари, поне на снимки.Отиди го виж на живо най-добре.Този филтър вобще да не те притеснява, ако не го искаш винаги може да го бартеросаш за оригинален.Синият маркуч е за картерната вентилация, и просто отигиналният такъв не е станал за този интейк, който също не е лош.
 4. Тресене при спиране Сивик 6 ген.

  От мой много добър приятел автомонтйор знам че когато се купят нови дискове, с тях има едно упътване за пътрвоначално темпериране на диска, нещо от сорта на "карайте с 60 и намалете до 30....карайте със 100 и намалете до 50 плавно" и такива неща.От същия човек знам че много от майсторетата не го правят това, сигурно за да отидем пак за ремонт и за да кажат "казах ти да не купувиш от евтините дискове".Според мен проблема на колегата е 100 процента в криви дискове, и при мен е същото, загреят ли се почват да тресат, според зависи колко са криви и колко хляб има в тях може да ги даде на някой стругар да ги изправи, но несъм сигурен до колко е правилно това.
 5. Broadway огледало.

  Не че на този етап бих си сложил подобно, но са ми интересни и на мен мненията на останалите.
 6. Идеи за силов тунинг

  Ама H22 малко по трудно ще влезне в сивик, не е велика философия де, ама не е и plug and play.И не че съм някакъв велик капацитет но смятам че ще върви много повече от B, пък кво остава за D серия.И там го има въпроса за скъпите части...Аз да питам, няма ли сивик с прелюдова F20-ка?Тоя мотор в прелюда си е доста умрял, ама е доказано здрав и незнам какво би се получило.Има някой ефтини модове който може да го поотпушат малко и в комбинация с лекото купе на сивика може и да понавървява.
 7. На мойта хондичка гуменият ограничител който е в горния край на щеката и ти казва докаде да я наръчкаш се движи по цялата дължина.Може и твоя(ако е такава щеката) да е мръднал малко.
 8. Ама не отпадна ли това облекчение за старите автомобили?
 9. Избор на нова кола?

  Ще очакваме обективно мнение в петък тогава.П.С.Намерих доста теми, действително не би бил най логичният за мен автомобил, ама ще видим.
 10. Избор на нова кола?

  Уж се бях решил ама на, още немога.Всичко свързано със здравия разум, или по скоро с конкретния случай и нуждите ми ме тегли към някой Сивик 5-та или 6-та генерация, поне 90 коня.Обаче и прелюда много ме радва, 4-та генерация (94-95год.).Искам да питам пак.Какви са моторите не прелюда, с какво задвижване е, как се държи на пътя, колко върви, колко харчи на бензин или на газ(ако не е грехота да е на газ) вобще какви предимства има пред сивик хечбек.Колеги моля помогнете, че съм много раздвоен, почти незнам какво искам.Благодаря на отзовалите се.
 11. Избор на нова кола?

  Ами твърдо се рдших вече,сивик ще е,5-та генерация, 90 коня или 125(надявам се да намеря).Остава да продам астрето(някои ако иска гнил хеч с 5 врати и без номер на мотора по документи тва е колата).Пак да питам,какви данаци и такси плащате,и колко пари ще ми трябват за ролки и ремаци съответно за по горните два двигателя?Мерси предварително.
 12. Избор на нова кола?

  Ами гледам че е възможно и прелюда да се вмести в ценовата граница.Ама са все с големи мотори.Да питам вие колко и какви данаци и други такси плащате на колите си? И също така какъв е разхода бензин (газ) за различните мотори?
 13. Избор на нова кола?

  Вземи си метални биалетки за опела, и просто ги забрави каде се намират.
 14. Избор на нова кола?

  Опела е долно копеле, имам чувството че и по джанти да го карам не му пречи.Както казах по нагоре принципно съм доволен, верно не върви, верно нема екстри(освен ако парното не е екстра) като разход става, ама пустата му ръждичка го изяде целия, нема каде да си сложа крика, недай си боже да спукам гума.Обаче като знам за колко пари реално мога да го продам предпочитам да го дам за скрап, или на некое хлапе от квартала да се гаври с него(въпреки че нема да стане).Днес карах една Астра, пак Ф-ка, самоче GSI 1.8 16V 125 к.с. доста рита кучката.Как е малкия VTEC в сравнение с такава астра, гледам че и той е 125 коня, ама би трябвало да е по лек.Също как са на пътя Сивиците, в смисъл устойчиви ли са, щото доколкото знам са с независимо отзад(опела не е)?
 15. Избор на нова кола?

  В интерес на истината не разполагам с много пари.В най добрия случай са 2500 лева, щото ти е ясно колко непродаваема е сегашната ми "кола".За моторите ако е нещо 1.5 90 к.с. или 1.6 ВТЕК 125 к.с. ще съм много доволен.Прочетох това онова за ВТЕК-а и искам да попитам, не е ли прекалено сложен, и не е ли податлив на чупене?Верно ли раждясват и ходните?Стига бе човек недей така да говориш не бива.
×