Jump to content

Lastrige

Фен
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Lastrige

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Civic 5gen Hatch D15B2
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте! Не мога да намеря инфо за типа на автоматичната скоростна кутия на 2.2i dtec- само намерих, че е с хидротрансформатор. Някой би ли споделил ? Благодаря !
  2. Благодаря, но много сложна работата така, ще търся сервиз в града :-)
  3. Прав си, че гаранция няма. Става на въпрос за Варна.
  4. Здравейте ! Акорда е 1.6 d16b6 май месец миналата година рециклирах рейката , 6 месеца гаранция, викат като нова е . Е мина гаранцията и на пак текна и то хубаво си капе. Сега съм пред дилема дали да я рециклирам пак или да търся втора ръка? Дали от 1.8 и 2.0 двигателите ще паснат евентуално рейките? Благодаря предварително !
  5. Продавам стъпков мотор от f18b2 1.8 136 кс. Цена 30 лв, пращам с Еконт. Регион Варна / 0899893731 - Даниел Може и на ЛС
  6. Това ми е достатъчно, благодаря за идеите
  7. Здравейте ! Понеже не съм много навътре в нещата, а имам мерак да правя нещо по колата, искам да чуя вашите идеи за силов тунинг на Сивик 5ген 1.5 двигател D15B2 90 коня. Чел съм из форума теми за силов тунинг, но те се отнасят за друг вид двигатели. Ще чакам вашите идеи и разяснения по въпроса. Благодаря предварително
  8. Не мога да ти обясня, понеже не ги разбирам нещата За сега остава варианта да ходя на газаджия
  9. Здравейте ! Прочетох и други теми, свързани с тези проблеми, но никоя от тях не ми даде ясен отговор на моя проблем. Отскоро карам Сивик 5ген 1.5 90коня, моноинжекцион, газовото е Ловато. Докато беше топло времето (до преди горе долу месец) нямах никакви проблеми - оборотите си седяха 1100-1200, разхода ми на газ беше около 8/100 извънградско и 10/100 градско. Откакто паднаха температурите първо оборотите паднаха на 900 ( в момента са между 700-900) и разходът ми се качи на около 10/100 извънградско и 13-14/100 градско (ОК пускам парното, но едва ли ще ми гълта повече от 1/100). Смених въздушния филтър ефект откъм разход - без промяна. Ходих на сервиз - казаха ми "щом преди това не ти е правило проблем, значи не е от газовото, смени си филтъра и свещите, евентуално и кабелите", но това според мен ми го казаха, защото не им се занимаваше. Надявам се някой да ми даде добър съвет или поне да ми се обясни дали това е нормално или не ? За информация - живея във Варна и тук трафикът е ужасен.Благодаря предварително !
×
×
  • Създай нов...