Jump to content

TX8870XC

Фен
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно TX8870XC

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 17.06.1981

Profile Information

  • Кара
    червен_акорд_CE7_F18A3
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София
  • Интереси
    Компютри с климатици
  1. Колега, виждам че скоро не си писал/питал, но понеже и аз имах много въпроси (кое, къде е какво е ...) от тука можеш да намериш доста информация. http://japancars.ru/index.php?route=catalog/honda Аз лично като стигна до там, че да купя нещо (филтър, свещи, амортисьори..) гледам първо тук за ОЕМ номера а картинките отговарят на доста въпроси. Моята, не излезе по ВИН, но по година модел... излезе.
  2. Колега пробвай тук:42.700949, 23.295478гугъл мапс.30 за прехвърляне на код от работещ ключ в нов чип + 6 за заготовка. НО това са цени за 1997 Акорд. В твоя случай - знаеш къде, после може да споделиш опит!
  3. Колега, бая време мина! До къде я докара с оборотите, бензина, разхода?
  4. Здравейте колеги!Не съм н'екъв БАШ майстор или специалист по гуми/джанти ама първият немски уеб сайт за алуминиеви джанти почваше с:Летни / Зимни алуминиеви джанти!?!Изводът за мен е че:ИМА ЛЕК за всяка болка, ама има и цена за тоя лек.Стоманени има (криви - прави) подлежат на ремонт в масовият случй.Алуминиеви (сплавни) има такива които минават през заварчици/майстори и такива дето отиват за скрап.Лека и Безаварийна!p.s.Аз ползвам BINNO сплавни с летни гуми и железарки за по 20 кинта (с които се мъча остъргване/боядисване преди зимният сезон).
  5. Д-р Инж. JoroHondata, работи ли ти фото-то, Какво се получи със снимките? Другите собственици на INFOBOARD-а хайде малко активност! Покажете кой, как, къде.... Лека и Безаварийна
  6. АЗ да не всявам нек'ви съмнения, ама нали за това е автоматичният смукач.ЕКУ-то казва високи обороти(когато е по-студен ДВГ) на бензин и ОК, имаш 1250 rpm/min(на празен ход) и колата не прекъсва. Като тръгнеш, ти тръгваш с газ (не е дизел все пак) ама педала на газта е активен не от 850rpm/min а от 1250rpm/min на горе, тъй че това са инжекторите А не АГУ-то. И заводски колата нема да глъхне, да се мъчи, а ще е на високи обороти!Докато не мине достатъчно топла вода, да изпари достатъчно ЛПГ, при което горивната смес да е, достатъчно ОБОГАТЕНА и да не придърпва, датчиците ще отчитат t, ниска/висока, те отчитат, те не управляват повече или по-малко ЛПГ (за режим - бензин ОК, ама за ЛПГ). Водата(като t )ти дава изпарението на газта(не знам t на кипене на ЛПГ и топла/студена вода е условно).А ти определяш количеството с педала на ГАЗТА!Ако нещо аз съм в грешка тука има доста хора и все някой ще каже за разликата между АГУ - ГИ и Моно - Пълен Инжекцион, както управление, така и работа на ЕКУ!Ще се радвам на мнения!
  7. Колега я сподели какво се получи след смяната на отоплението.Изчезна ли, намаля ли това придърпване или все тая?
  8. След като ти прочетох поста го поръчах и вече е монтирано.Излезе ~153 лева с доставката.Който го интересуват подробности около монтажа да не се притеснява да ме пита VamPo Колегата с USA-CHINA или каквато и да е джаджа, е сложил снимки! Полски и руски производители имат картинки - изключено, включено... Понеже при теб казваш всичко е ОК, качи 1 - 2 снимки да видим как изглежда - меню - показания, работещо, изключено. СЪЩО така колегите с първата - втората версия, покажете реализираните си ИДЕИ - монтаж, кабели... С нагледни материали е много по-добре да се прави сравнение. Относно модераторите и рекламата, КЛИЕНТЪТ има право да сподели опит, ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ има право да си ПЛАТИ за реклама. ПОТРЕБИТЕЛИТЕ на форума... те за това са тук, да видят, да проучат и да вземат правилното решение от СОБСТВЕНА гледна точка. Лека и безаварийна, независимо с или без ИНФОБОРД!
  9. Ами ако прочетеш внимателно, ще видиш "перката (обикновено 1 за водата и 1 за климата) се включва когато налягането се повиши над определено такова.".За водата не я коментираме в случая и остана тая на климатика, тя обаче, не ти прави студеното (както при водата) а превръща ПАРИТЕ ВИСОКО НАЛЯГАНЕ на хладилният агент в ТЕЧНОСТ. Тази течност отива до един СКЪП уред (Термо Регулиращ Вентил) който "прави" студа в купето. p.s. Важно е да разбираш това дето коментираш!
  10. Намери аргончик, АКО стане свиркай си.С тея лепила може да стигнеш до компресор с кондензатора, което е ПО-СКЪПО изпълнение. Кондензатора е 120-180лв (има и по-скъпи) нов, компресора обаче е 2-3 пъти цената на кондензатора, като пак ще подмениш кондензатор.АКО аргончика почне да ти мрънка, не чакай да видиш "к'во ще стане" а търси друг, или направо нов!Зареждането с фреон е 60-90 лв. Математиката не е сложна.Сподели резултатите!100% колегата дани е прав.
  11. ОБЖАЛВАНЕ не помага, при глоби до 50 лева, не можеш да обжалваш. ДЪРЖАВАТА е бедна и не пуща фъндък за по-малко от 50 кинта.
  12. Климатика се включва от копчето (АС) за което споменаваш, ПЕРКИТЕ обаче се включват АВТОМАТИЧНО според налягането в системата - датчик следи за това и казва кога да завърти перка/-и.Това всичко е за фабрична клима. АКО майсторите ти са решили че с климатика ВИНАГИ ще се включва(т) перка(и), можеш да чакаш само неприятности. За хладилният цикъл, системата има нужда от високо налягане, перката (обикновено 1 за водата и 1 за климата) се включва когато налягането се повиши над определено такова.АКО си сигурен че компресорът се е включил сам, не чакай да се повтори - потрети, а отиди да си огледат кабелите!По принцип шайбата на климатика се върти с оборотите на двигателя, с бутона АС включваш "зацепването" на шайбата с компресорният вал, в следствие на което се получава студа в купето.
×
×
  • Създай нов...