Jump to content

Mladen Hristov

Фен
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Mladen Hristov

  1. Ако администратора прецени да премахне темата но не открих по подходящо място.Въпросът ми е къде в крайна сметка се преместиха Бултрако във Варна.Благодаря предварително на отзовалите се.
  2. Ако коментирате двигателя 1.4 I-DSI 83HP вървенето е много субективно понятие.Аз карам моята от 2011.Сега е 12 годишна.Ходя до работа със нея-30км отиване връщане.Среден разход 6.2-6.6.При дълъг път 500-600км и поддържане скорост в порядъка 110-130 разход 5.2-5.4.Този двигател както знаете е направен с идея за икономия на гориво и по-ниски емисии.Вярно че при смяна на свещи купуваш осем но в крайна сметка вложението се отплаща.Само да допълня че разхода е проверен пълно-пълно.Леки успешен ден.
  3. Благодаря за изчерпателните отговори.Вече го купих и пробвах.Доста добро качество на запис.В момента нямам време а и не знам с какъв конвертор да намаля файла защото 12 мин. запис са 1.1gb.Кажете с какъв конвертор да го намаля и ще го пусна за да добият колегите представа за регистратора.Благодаря отново.
  4. Имате ли впечатления от този регистратор.Благодаря предварително.https://www.emag.bg/videoregistrator-kamera-za-avtomobil-whistler-in-car-dvr-d17vr/pd/D5GJCNBBM/?cmpid=73401&gclid=Cj0KCQjw3InYBRCLARIsAG6bfMRgWxg0s98KXWLM8ed4lc0LQZo3gQM7QaIT0GxEFAeN7qrVXRzba6IaAoPhEALw_wcB
  5. Ако може да се включа и аз в темата. При мен климатика работи, но не охлажда, от време на време духа студено, през останалото духа топло. Някакви идеи за причината? Благодаря предварително.
  6. Карам този модел от 2011.Civic 1.4 i-dsi hatchback.Колата е икономична,лесна за обслужване.Ако имаш конкретни въпроси ги задай.
  7. В Ютуб има видео по какъв начин да си включиш usb адаптер.Sent from my RM-825_eu_euro1_217 using Tapatalk
  8. Здравейте колеги,незнам дали тук е мястото,но днес имах много особен проблем който искам да споделя.Пътувах от Варна за Велинград.След едно спиране за почивка(между Пловдив и Пзарджик) по магистралата колата стана странно нестабилна.Дори най-малката неравност предизвикваше люлеене наляво/надясно.Преди да тръгна правих баланс на гумите,спрях огледах всичко възможно,нямаше видима птичина.По новия асфалт през Чепинското дефиле,колата се държеше нормално.Ако някой има някакви идеи,моля да ги сподели,защото след няколко дни тръгвам обратно за Варна.Колата е Сивик хечбек осма генерация.2008г. 1.4 i-dsi 90hp.Благодаря предварително.Sent from my RM-825_eu_euro1_217 using Tapatalk
  9. Карам Сивик хечбек 8генерация.Колите за Европа се продават без резервна гума,само със спрей.Моята също я купих без резервна гума.Поразрових се из моргите и същия ден бяха докарали Акорд 8 генерация за части.Купих резервната гума за около 100лева.Тясна е но на височина съвпада снормалните гуми,които са 205/55/16.Дано да съм помогнал.Леко и безаварийно каране.Sent from my RM-825_eu_euro1_217 using Tapatalk
  10. Поздрави на колегата с червения сивик хечбек 8 генерация.На магистралата около Пловдив.Дълга ибезаварийна експлоатация.
  11. Честит празник и от мен.Много здраве и щастие на всички.Сега нещо на вниманието на всички варненци ГОРДИ притежатели на ХОНДИ без значение кой модел произведени след 2006 година.Днес за трети път са се опитали да ми откраднат чистачките.Изкарах късмет защото реших да почистя стъклото на светофар.Ако бях в движение щях да се пребия.Първите два опита бяха да свалят цялата чистачка със рамото-неуспешни.Днес са се опитали да свалят само чистачката.След неуспешния опит изкривили рамото така че перото стои малко над стъклото.Просто "няам" думи.ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ.
  12. Като говорите за реглаж на предницата имам един въпрос.Миналата седмица сложих 4 нови летни гуми - Dunlop Bluresponse.Мисълта ми е имали нужда да се прави реглаж на предницата и къде във Варна да отида.Моля помогнете.Благодаря предварително.
  13. Поздрави на колегата с рег. В 4883 РТ само да внимава с престрояването защото беше на косъм да ги събера с предната кола.Дълго и безаварийно каране.
  14. При официалните представители в България перата за чистачките са около 70лева.Аз ги купих миналата есен.Леко и безаварийно каране.
  15. Ако някой има ръководство за Сивик хечбек 1.4 90к.с. 2008г. моля да помогне.Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...