Jump to content

cokela

Фен
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно cokela

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Civic Aerodeck 1.4 is
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Ямбол
  1. Имам гуми обаче предпочитам да ги вземе някой от региона, просто не си заслужава да се дават пари( сигурно 15-16 лв.) на куриери за стари гуми. Потърси си най-добре там при вас, все нещо ще намериш.
  2. Разчиствам малко място в гаража и подарявам 4 летни гуми( 2 са чифт, другите различни)185/60 14". Не са нещо много добро, но стават за закърпване на положението т.е. да се търкалят колелата :)/> 0895552377 Христо
  3. Знам че може да звучи глупаво, ама виж включва ли се перката на радиатора. При мен се случи такова загряване и се оказа че е заминал датчика на перката. Смених ги и с термостата за всеки случай и всичко е ок.
  4. Имайте предвид че "Ланди" не е "Ланди Ренцо", които си струват както и преди над 1600-1700 лв (моделите Омегас примерно). Иначе аз като си слагах уредбата септември 2011 във фирм. сервиз на вносителя в Ямбол, за 1200 лв. "Ланди" си беше с тяхна рейка, инжекторите бяха "облечени" със синя пластмаса 4-те заедно в една конструкция. Имаше и за 1100 лв. вариант, инжекторите (клапанчета) с черна пластмаса 2х2, аз сложих с рейка "Рейл" за 980 лв. засега съм доволен 12000 км.
  5. В италианската книжка на Сивик Аеродек пише буквално "Ако светне лампата трябва да се зареди, защото съдържанието на резервоара е по-малко от 8л."
  6. Само да вметна, че аз лично не забелязвам някаква разлика между "азиатските" модели на акумулаторите "Бош с4 - 45Ач", "Варта Блу Дайнамик - 45Ач" и "Берга Бейсик Блок - 45Ач". Допускам че се произвеждат на едно и също място, но дали е в южна от нас страна... Иначе аз съм с Берга-та от 2 месеца, засега нямам забележки.My linkMy linkMy link
  7. Здравейте, аз съм с ГИ "Ланди" но с рейка "Рейл", защото беше по-изгодна офертата. И при мен го има придърпването при "галене" педала на газта при около 2200, 2700 оборота. Засега не съм ходил при майсторите т.к. съм минал само 3 хил. км. Мислех си че е от рейката защото е евтина, ама явно проблема е широко разпространен при нашите коли. Двигателя е Д14А8.
×
×
  • Създай нов...