Jump to content

galin_k

Фен
  • Мнения

    496
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    3

Мнения публикувано от galin_k


  1. Здравейте,

     

    и при мен след като умря акумулатора се появи проблемът с радио кода. Уж имам всички книжки, но така и не го намерих.

     

    Горния споменатият сайт - https://radio-navicode.honda.com/ така и не ми го отваря. 

    От Бултрако ми казаха, че трябва да отида на място, до другия край на Сф и предполагам срещу 40-50лв за услугата.

    Аз намерих този сайт - hondaradiocodes.com , дава се серийният номер (гледах видео в тубата как се изкарва, елементарно е) и после платих 20лв с карта в сайта да ми генерират кода за радиото - 5 цифри. 

    В крайна сметка съм доволен, пак по-евтино излезе от  БТ.

     

    Поздрави

    • Нагоре 1
    • Благодаря 1

  2. @jijo86 не се филмирай прекалено, точно във Варна има двама топ майстори занимаващи се само с Хонда, така че си голям късметлия. Търси Дидо в Левски и го слушай какво и кога е за смяна и няма да сбъркаш. 

    Успех и много безаварийни км.

    • Харесвам 1
    • Благодаря 2

  3. Допълнително, предполагам, че знаеш този двигател е с VCM система за изключване на цилиндри с цел икономия на гориво. Нека експертите да посъветват, дали карането на газ с такава система е удачно. Има писано, че някой предпочитат да я изключат, има сравнително евтина джаджа, която я залъгва да не се включва.


  4. Напоследък гледам ванове 😀, та какво мислите за Dongfeng Yacht - 7 места, 1,5 турбо от Митсубиши , 7 степенен автомат с два съединителя, вътре е прилична, ел седалки на втори ред. 7г гаранция или 150к км.Представителство в София, Варна и Русе.


  5. Здравейте, Весела Коледа.

    И аз съм поръчвал от Амайама дребни неща, заради теглото основно доставката се оскъпява и след определена сума се плаща ддс и мито. Иначе качеството е оригинал топ.

    От Rockauto също има добри цени, за Американси/Канадски модели основно. С DHL идват за няколко дни, те могат да се погрижат с изваждането от митницата.


  6. @Cyreon Отново впечатляващо, браво!! Това с 95 ли е? Имам същата ръчка комби, но не съм постигал такива рекорди.

     

    Колко ти показва trip B? При мен показва до 10К км и после почва от начало, но мисля че си смята историческият среден показател. При мен 8.0лт /100км. Карам 90% на магистрала, но винаги пълен  средно с 120-140.


  7. Както колегата те е посъветвал слагай оригинал, на бензинките мисля беше LUK, иначе колеги залагат и на Exedy, тук трябва да е по-скъпо, но не знам дали е основателно.


  8. При Хрв забелязвам доста оплаквания с загряване, глава и тн. (моето включително). Трябва много да се внимава и преждевременно да се сменят термостат, охладителна течност, оглед на радиатор и тн. Просто колата не е за голямо натоварване и белята става много бързо. 

    • Харесвам 1

  9. Е то в крайна сметка излезе абсолютна загуба на време и нерви в търсене под вола теле? Както казваха някои колеги, така си работи кутията и шумът е нормален...аз също съм си патил от вманиячаване, трябва го караш по-леко, просто една кола е и всичко се прави..

    • Харесвам 1

  10. Инфото от предишен собственик е за предпочитане и за мен по достоверно от това на автокъщата. Аз поне ако усетя че човекът е прям, се чувствам по-спокоен, пред филми след изненади от джамбази. Какво те плаши в проблема с музиката? 


  11. Ако трябва да сме безпристрастни, сравняваме подобни класове машини, но при марките йерархията мисля е за Лексус, като по-луксозен клас автомобили. За 7ма поредна година е номер 1 с потребители с най-малко оплаквания.
    Та, вземи и това под въпрос.

    • Харесвам 1
×
×
  • Създай нов...