Jump to content

ignorance

Фен
  • Мнения

    82
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ignorance

  1. Продавам оригинални лети джанти с ЛЕТНИ гуми за хонда црв1, джантите са с капачки, леки външни забележки. Съхранявни правилно. 205/70/15 2х2 комплект Fullrun FRUN-ONE и AUSTONE SP801 карани не повече от 10.000км. Цена за комплета - 500лв. тел. нула088336нула34нула Гр. РУСЕ.
  2. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11645611472595391&slink=nndf78 аз питам за същата... Последно в тази автокъща проверявах друга марка кола - километрите излязоха реални, НО беше претърпяла някои неща документирани в дълбочина със снимки. А търговеца първоначално каза че не е пипана, в последстиве че е използвано "много малко КИТ". разбирате от къде идват съмненията ми към автомобил от ПЛЕВЕНска автокъща...
  3. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11645611472595391&slink=nndf78 Мнения за това комби 2.4 автомат??
  4. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11645611472595391&slink=nndf78
  5. Ако можете да намерите ето тези стелки: Ви съветвам да си ги купите ВЕДНАГА! Слагат се в crx/civic-shuttle. Пасват идеално в CR-V.
  6. Привет, има ли някой, който може да отиде да види или е ходил и има наблюдения над тези автомобили: https://www.cars.bg/offer/c2280269 https://www.cars.bg/offer/c2419344 Намират се в Сливен и са от автокъща. За да спестя едни 500км бих помолил някой от форума ако има информация за автомобилите да ми пише на лично или като коментар. Благодаря предварително. П.П. Търси се Honda CR-V 3-та генерация, ФЕЙСЛИФТ, АВТОМАТИК, НАВИГАЦИЯ С КАМЕРА, КОЖА. Може и без дистроник. Възможно най-високо ниво на оборудване.
  7. Днешният неделен ден отреди измиване на двигателя. ПРЕДИ: СЛЕД:
  8. За първа зима слагам ето тези гуми: https://bg.avtogumi.bg/oscommerce/zimni-gumi/hankook/w442-winter-icept-20570r15-p-128522.html hankook ice cept w442 205/70/15 Взети са втора употреба със стар дот(15) и за изминатите 2.500км мога да кажа само добри отзиви. Спират добре на мокро, не са по шумни от старите,возят по-меко(сравнени с BFGoodrich Winter Slalom). Снега го чакам с нетърпение!!!...за да споделя опита от гумите
  9. Със сваляне на предна броня става работата. Помпата за пръскалките на фаровете се намира фронтално,а тези за чистачките от ляво. Два броя са и достъпа до тях през подкалника е почти никакъв. Имам опит с тази за фаровете, но не и за чистачките. За да подмениш помпите,трябва да ги издърпаш надолу и навън като течността от казанчето ще изтече,затова приготви леген или някакъв съд в който да събереш водата. Ако могат да се разглобят пробвай понеже е възможно да е влязла вода и да са клеясали. Ако си от Варна мога да помагам.
  10. Bbarum Bravuris 4x4 205/70/15, изминалите 5 години карах с такива. Тази седмица ОТНОВО ще си купя тези гуми!
  11. А за достъп до помпата.. Вариант е да свалиш бронята и пак не съм сигурен дали ще е удобен достъпа до помпата. Проблемът с пръскалките го има и при мен. Като натиснеш копчето, чуваш ли релето да цъка?
  12. Може ли да обясниш как се смеят въпросните крушки на парното - тема със снимки или няколко по-подробни изречения.Би било полезно. Благодаря предварително.
  13. Моята също скърца.. Беше набрала сняг под калниците и не само. Получава се само като е студено и снежно. Не е нещо притеснително според мен. Карай и си свиркай :).
  14. Продавам 2броя фланци 4х100 3мм карани на сивик 6-та отзад ( с джанта 15 и гуми 195/50,стои точно на ръба на калника ) цена: 20лв
  15. Варна. Цена по договаряне.Очаквам предложения
  16. Колата се САМОПОПРАВИ като разбра какво я чака
  17. Днес си закупих радиаторче и смятам утрешният ден да се занимавам сам със смяната... силно се надявам да се случат нещата! ***Ако не се получат,предложете къде да отида във Варна *dctR
  18. Под друго парно да разбирам смяна на РАДИАТОРЧЕТО или...? Течността влиза ПОД КРАКАТА НА ПАСАЖЕРА ( мокета е мокър ) Ако сменя капачката (предполагам тази на радиатора) ще изчезне ли теча в купето?!?!?
  19. Привет! Лека полека идва зимата,а хондичката ми няма парно. Ситуацията е следната- наливам антифриз в системата,а на сутринта заварвам колата без антифриз ( започва да вдига температура и в разширителния съд няма и капка течност) Няма никакви течове под нея,а ВЪВ нея - в краката на пасажера.Не намирам от къде тече (явно трябва да вдигна мокета и да потърся ).Та въпроса ми е какво трябва да се направи в този случай??!?!? Трябва ли да се сменя радиаторчето на парното (може да е пробито)?? Възможно ли е от някъде другаде да идва проблема - тръбичка например?!?! ( нямам представа как е устроена отоплителната система в колата ) **В момента колата е с изолирано парно ( откачени са маркучите които влизат в купето) и температурата на кожената седалка е подходяща за отглеждане на Хъски или някой Бял Мечок... Благодаря предварително!
  20. Моля колегите от ВАРНА да споделят къде да си оправя ударената колица.. Оказа се,че няма да получа обезщетение за щетите ( глътка студена вода) и търся някой майстор да извърши "ремонта" - тенекиджията има за опъване на врата и броня както и боя на половината кола(врата калник капак броня),докато по окачването щетите все още не зная какви са,но като гледам как се влачи гумата (втора глътка)... Та,МОЛЯ препоръчайте ми някой човек който ще ми свърши работата без да ми одере и последната част от кожата по тялото ми Също приемам и съвети къде могат да ми ПОПРАВЯТ джантите след среща в прелитащия голф и в последствие в тротоара..
  21. Да гният,но разхода и подръжката са поносими.Идеални са за градски условия,части се намират що-годе лесно.Често похарчват масълце.Успех с колата
×
×
  • Създай нов...