Jump to content

blackw

Фен
  • Мнения

    109
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от blackw

  1. Продавам изпускателен колектор от D15Z6. Няма катализатор Цена 50 лв O886735386 София
  2. Продавам хонда сивик 6 генерация хечбек. Двигател d15z6 vtec. ел стъкла, ел огледала, Колата е с удър в левия калник. Повредени са ляв калник, предна броня, преден капак, казанче за чистачки, казанче за хидравлична помпа, носач, ляв фар, изкривен рог. За момента колата се продава цяла. Цена 1000 лв. Намира се в София тел. 0884089302 Владо
  3. Същия проблем от крива джанта. Пробвай да смениш предните със задните гуми.
  4. На 6 генерация vtec-e на капака пише само HONDA. Говорим за d15z6
  5. Понеже ти си ходил там и знаеш? Повечето тук говорите наизуст. Защо не се обадиш и не съобщиш за дупка или каквото и да е? Всички хленчат държавата това, държавата онова... еми направете нещо. Човекът ти е написал какъв е редът. Звъниш и те поемат проблема.
  6. Колега този инспекторат служи за контрол на службите и фирмите, които се занимават с дупките, снега, кучетата, лампите и тнт. Като поемат някакъв сигнал имат грижата да гонят който трябва да си свърши работата. Не се изказвай неподготвен
  7. С 2 карбуратора е мотора. Пипано е по колата
  8. Ще помоля някой с хеч японски 6 ген да прати снимки къде го е монтирал
  9. blackw

    Honda Civic 1.5ils Vtec

    Размер на джанти и гуми да ми кажеш ако може
  10. Смени снимките на колата! На живо изглежда доста по добре.
  11. Стига с тоя Омбре. Темата е за цензурата във форума!
  12. Разхода не е невъзможен, а съвсем нормален. Без сериозна ръчка градско София около 10/100. Извънградско около 6
  13. За данъка на 1.4 90 коня ако имаш катализатор попадаш в графата с намалението. На vtec-a е около 100 лева
  14. Супер ценно е това което правиш! Вече съм отделил и кинтите
  15. Това за катализатора е ако колата е под 100 коня някъде, не съм абсолютно сигурен колко са точно конете. Ако са повече не те огрява както при мен. Данъка на d15z6 е към 100 лвп.п. Като се прехвърля колата при нотариуса се плаща една такса - 2 % мисля. Трябва да се носи бележка в общината, че е платена тази такса! Нотариуса не ти я дава в същия ден, а чак когато плати таксата в данъчното. Ако нямате бележка, мойта я взех от Габрово и не ми се занимаваше, от общината ще се опитат да ви изклатят да платите данъка пак! Не им се връзвайте! В компютърната им система е отбелязано, че е платен данъка. Накарайте лелката да провери, че са доста неориентирани и мързеливи.
  16. подсети ме някой път ще те повозя на мойта, и без това повечето време пред вас седи
  17. blackw

    B16a2 и газ?

    С хубав газов инжекцион може да тругне и повече. Трябва много да си сигурен хората които ще го правят да си разбират от работата, също питай за марката която си избрал дали са слагали на Хонда. С някой газови има ядове да се настроят читаво за нашите коли. Чух скоро за Чешки уредби, че сами се регулират... Аз лично не бих сложил. Карам само градско и няма смисъл. То колите са ни с малък разход и без това.
  18. Разглоби си волана. Ако имаш букса за airbag го смени целия
  19. 1-вата генерация CRX се води Civic CRX
×
×
  • Създай нов...