Jump to content

PIKap

Фен
  • Мнения

    589
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от PIKap

  1. Снимки на итериора :
  2. Привет, Двигателят е счупен, вследствие на обезмасляване. Всичко друго по нея е в изправност. колата е : -с червения салон ( червени рекаро и червени елементи по вратите, червен Момо волан ) -климатроник -газ. инжекцион -перфектен външен и вътрешен вид -суббуфер + JVC player -джантите не са тези, с които са снимката на колата, а оригинални 18ки на Sparco по изпълнение на ОZ ( модел Sparco RTT ). Чисто нови зимни гуми + чисто нови летни гуми Bridgestone. -колата е била винаги по автокаско и няма външни забележки. -колата може да се продаде и без джантите! Цена : не пиша конкретна цена, защото и аз не съм решил каква ще е. Затова цената остава по договаряне, като ориентировъчната цена е около 6500лв. При проявен интерес, моля, пишете ми лично съобщение или звъннете на телефон: 0899 76 99 17
  3. нека бъдем оптимисти
  4. След всяка беда се трупа опит. Поне сега имах мотив да си взема нови джанти, че ми минаваше по-рано през главата.
  5. Привет колеги. Вчера ми откраднаха джантите в Банкя. Джантите са оригинални от Мазда RX-8 - 18ки. Те са 5 по 114.3 и май стават само за японки. Не са популярни по пътищата, така че ако някой види да се продават подобни, моля да сигнализира.
  6. 250 и лявото стъкло започна да трепери
  7. Благодаря за отзивчивостта! За жалост говоря за района на София, забравих да уточня в горния пост.
  8. PIKap

    Тапицерия

    Привет, След играта на едно дете, леко ми се разлепи тапицерята на тавана и се чудя дали мога сам да се справя и с какво лепило или да отида при конкретен човек, който работи добре. Ще се радвам да помогнете.
  9. Аз обжалвам актове на КАТ и не само на това основание. Минава, но само с позоваването на тълкователното решение е малко постно. На въпроса - защо МВР продължават да снимат след обявяването на мобилните камери за незаконосъобразни, отговорът е - реформите у нас стават по-бавно(особено в МВР), а и има достатъчно хора, които не се интересуват от заобикалящия ги свят.
  10. Внимавайте и в Сърбия. Там директно те отвозват до съда, съдят те и постановяват "Присуда", която трябва да платиш на място. Алтернативата ако нямаш пари - колкото км/ч си превишил, толкова дни ще пребиваваш зад решетките.
  11. Шопов, благодаря за поканата, но нямам вече време да се занимавам с CS. Мина ми времето. Бил съм админ, хеад админ в много сървъри, от които и на известни вериги и 100% това, което видях не е хак. Да, първият рунд изглеждаше интересно, но следващите рундове беше окей, като в някои ситуации дори беше неориентирано. Мисълта ми е, че както в много неща в живота, така и тук 1вия рунд е плод на случайността. И на мен ми се е случвало така да минава мерника, и на теб, и на много хора. Обобщаващо..всички хакове са лесни за разпознаване без wallhack. При него се иска повече внимание, познание в играта и не случайно слабите админи не ги усещат. Следял съм играчи седмици, за да съм 100% сигурен, а имай предвид, че съм имал сериозен опит преди това. Солидно доказателство е например, че опитният играч, какъвто е Мкилла, който знае всички тънкости на играта, защото тя не се е променила от времето, когато е бил про, няма да е толкова явен. Например аз ако сложа wall и ти си опитен админ(защото неопитния няма да ме мисли много, за него всичко е решено) много трудно ще ме познаеш, понеже много добре знам как да го прикрия.
  12. Сега гледах демото. Заключение : Хак не видях, дори очаквах много повече от Mkilla.. изглежда е забравил играта). Второ заключение : Много слаб админски екип. Трето заключение : С такъв екип от "специалисти по хакове" турнирите, които организирате ще са забавни.Поздрави! Лека вечер
  13. Хехе, колеги и аз съм играл много сериозно петици.. и по турнири съм ходил, и т.н. Несериозно е да се каже на човек, който е играл на няколко нива над масака, че използва помощни програми - най-малкото, защото сте му много слаби и няма никакъв смисъл да прибягва до такива прийоми. Какво да кажа за човек, който е бил на WCG, където по турнирите са му слаби?Шопов, репликата "да лежи на стари лаври" би била удачна, ако е казана от човек, който се конкурира по някакъв начин. Примерът в твоя случай е : Бил си страхотен автомобилен състезател, спрял си, намерил си други перспективи. След няколко години отиваш на пистата и ти казват "лежиш на стари лаври"... ама това не ти го казва действащ сериозен състезател, а Гошо, който е много далеч от професионалист. Представи ли си колко несериозно се изказа ?
  14. Аз вярвам, че никъде няма да направят проблем, но не е вярно горното твърдение, че никъде не е забранено - чл.72 във вр. с чл. 76 ЗДВП
  15. Аз не мога да разбера защо се нахвърляте на нотариусите, че не си вършели работа. Вие не вършите работа, когато ходите при такива, които нищо не правят. Съгласявате се да ходите при който падне, избран от купувача( защото бил негов човек ).А това, че ако се плащало в КАТ щяло да бъде точната сума е пълна измислица. Кой ще ми каже колко струва колата и за колко да я продам?
  16. За един човек, който има юридически познания е добре, но за другите хора е зле.1. Данъците дали са платени ? Грижата да узнае, за това обстоятелство, е на купувача. 2. Женен ли е купувачът, ако е, нали знаете, че имуществото се продава със съгласие на двамата съпрузи.3. Възможно е колата да има запор.4. А негова ли е собствеността на колата?5. Въобще лицето дали е този, за който се представя?За 1 минута се сетих 5 обстоятелства..има и още. В крайна сметка, Вие купувачите ще ги гледате тези неща, ама нали сте спестили 50 лв.И все пак аз съм на мнение, че тази промяна в закона няма да мине.Сега ще ми кажете, че всеки ще си провери нещата сам и способен да го направи. Да ама не! Много хора не биха го направили, все пак през 2013г все още взимат от хората хиляди левове от "телефонни измами", въпреки всичките случаи и предупреждения.
  17. Ето и от мен 1 резултат - от няколко опита. 18' римс, последно лято летни гуми + баир около 30 градуса нагоре(пътя на вторични Добрич). Не съм "рейсар", сигурно и тръгването ми куца. Резултатът е по гпс.
  18. Предлагам ти на втек инжекционът автоматично да преминава на бензин. Кеф ти да се гониш, кеф ти е да си караш иконимик на ниски.
  19. Честито! Много безаварийни км !
  20. Мисля, че съм достатъчно сериозен човек, че да те лиша от отговор
  21. С бмв 745i вървим наравно от 130 до 220. На 2 пъти пробвахме и никой не отцепв.Мисля, че ако тръгнем от по-ниска скорост ще го взема. Човекът остана видомо изненадан.
  22. ManiaK, благодаря за обстойният отговор. Оказа се, че има и интериорна разлика След отговорите по темата от хора за конкретната обява, автомобилът поне за мен не си струва. Мисля, че поне успяхме да обогатим автора на темата, който иска да си купува такава кола, с познанията за автомобила.
×
×
  • Създай нов...