Jump to content

Maho

Фен
  • Мнения

    216
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Maho

  1. И аз съм в играта с 2 кърпи ;D
  2. Браво на рибата Така трябва, време е да се появят още бързи, много бързи Хонди
  3. А какво стана със сдружението СИЛА ? Трябва нови протесит, ама истински протести, а не само гюролтия и прекъсвачи...
  4. Рециркулация на газовете. Недоизгорелите газове заедно с изпаренията от картера ти ги вкарва пак малко преди пълнителния колектор заради опазването на околната среда Така като гледам входа добре са го запушили така, че ако не си много голям фен на екологията можеш да си караш и така. Дори е по-добре за двигателя
  5. Смених бобината и резултата е същия не пали и не пали
  6. отворих делкото положението беше следното: палеца беше кородирал позачистих го с шкурка зглобявам въртя и пак не пали. Проблем ли е че съм го зачистил с шкурка и дали това е оказало влияние ? Да сменям капачка и палец или да си търся другаде проблемите ?
  7. Как да разбера тогава дали е бобината или комутатора ? Смисъл, ако е бобината не трябва ли да не дава изобщо ток до свещта ?
  8. Е то това е ясно, че като го сменя, ако запали и "воала"..., просто нямам от къде да търся друго делко... Какви са симптомите на изгоряла бобина и комутатор ?
  9. Maho

    Не пали

    Историята е следната всичко беше нормално докато не я прибрах в гаража и след 1 месец реших да я запаля.Акумулатора си има ток, чека свети, помпата се чува, чека изгасва, релето чатка, ЕКУ-то не свети за някаква грешка, свещите подават искра ( малко слаба ми се видя ), като я помъча и върдя на стартер замирисва яко на бензин, значи и бензин има, малко вероятен ми се вижда и варианта да няма въздух... не знам имате ли някакви идеи от какво може да е и какво да гледам ?
  10. Дано си си сменил уплатненията, че с тия високи съдържания на метанол... По темата: Това, което аз съм, чел и знам, е че метанола може да се използва като добавка в бензиновите автомобили до 15% всичко над 15% изисква промяна в пътя на горивото ( за предпочитане са метални горивопроводи ) и настройките на компа.
  11. Тая горната от темата за графиките ли е ?
  12. Ооо, да Мерси много. Само да попитам дали помниш от къде е ? Да проведя дали има и за още 2 двигателя.
  13. Колеги много спешно ми трябва дино графика на стоков B16A или B16A2. Търсих много, но намирам само такива след тунинговане. а те не ми вършат работа Надявам се някой от вас да е попадал на такава и да си я е запазил
  14. Заплатилите вход в събота ще плащат ли и в неделя ?
  15. ЧРД колега, всичко най хубаво и да полееш обилно с компания :D :D
  16. Maho

    Хонда Сивик WRX

    Пичове... нямате си на представа коло луди глави има по света. Искам да ви споделя нещо на което случайно се натъкнах и направо :blink: :blink: http://www.build-threads.com/build-threads/civic-wrx/Дано не е споделяно до сега.
  17. Видях аз стикера, а пред теб имаше и една варненска 5та хеч и си казах чакай и аз да спря там Поздрави и приятна почивка
  18. Колеги някой може ли да ми помогне с намирането на такова фолио ? Ще го ползвам за габаритите, но моите търсения до тук са безуспешни Някой от вас ползвал, виждал, чувал, ли е за такова фолио ?
  19. Поздрави на колегата със старозагорска синя 6та купе със стикер JDMWORKS.COM покарах малко зад него в Слънчев бряг имаше пресвяткания и аварийки :lol:
  20. Ако окачването е като на 3та генерация Сивик, най вероятно да е на торсиони отпред.
  21. Поздрави за колегата с червен сливенсски 5та хеч с квадратен номер имаше и стикер на форума, видяхме се в Котел Ако се познае и е от района може да ми пише, че имам село там и често ходя :lol: Можем да пием по една фанта на изворите :rolleyes: :rolleyes:
  22. Стига сте баукали, кажете някой не знай ли някъде да се търси работник ;D
  23. Ами гледаме ги Последното мнение е от 31 Март 2011 и няма никакво развитие ( Нова тема )
  24. Ами уж се събирахме трябваше да сме 200 човека и темата се заключи, май никой не се ангажира :( Тук е и мястото някой, ако зане някъде да се продават да каже, виждал съм разни на БМВ и Мерцедес така, че би трябвало да има и на Хонда.
  25. Какво се случи с поръчката за плажните кърпи ? И ще има ли нова такава ?
×
×
  • Създай нов...