Jump to content

berberian

Фен
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от berberian

  1. някой прави ли смяната на този фирмуер,че в Бургас не искат
  2. от скромен опит масло на диференциал
  3. няма и за мен разлика,от това което виждам
  4. Колега със здраве да си я караш,пожелавам ти го от сърце.Наистина,тази кола не беше въобще предвидена да се продава.Вложил съм в нея много време и каквото са ми казали винаги е било сменявана с най-доброто в което можеш да бъдеш сигурен.Цената на която ти я продадох е супер ниска,но какво да се прави.Това обаче няма никакво значение.Важното е ,че попадна във фен на марката и колега от форума.Пожелавам ти страхотни пътувания и безаварийни.Благодаря за почерпката и наздраве.И да се обаждаш.
  5. аз мисля,че не е от бронята а от самите раздувки на калника.Наистина е като жигулата.
  6. Добре е,че си решил проблема.При мен беше от лошо балансирани гуми.
  7. Аз сложих АТЕ дискове и накладки и съм доволен.Но имам познати които ги взеха "тънко" и останаха разочаровани.Може би има ментета и при тях.
  8. Благодаря,значи поръчвам по минус
  9. Искам да сложа на CR-v то модул за дневни светлени,но не знам кое да взема.Едното го дават управление по плюс а други по минус.Не съм сигурен,но много японски автомобили са по минус.Хондата как е,някои да е слагал?
  10. Колеги, понеже зимата бе дълга, а ми изпадна един капак от Cr-v, реших вместо да го боядисвам да го лъсна.нНа терасата, леко по лека, взе да придобива този вид. Да вметна,нямам още Cr-v, но по съвета на един човек от форума, чакам да мине зимата. Та горе долу при мен стана така, намерих си копче, сега си търся балтон.
  11. Колега, всеки ден минаваш покрай нас и много се радвам, че в Несебър има такъв автомобил. Супер е.
  12. Колеги, какво означава свестен антифриз, че пазара е залят с всякакви модели и цветове? Няма ли някакви спецификация, като при маслото?
×
×
  • Създай нов...