Jump to content

Ianev

Фен
  • Мнения

    213
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Ianev

  1. Жоре, караи си фоцвагна и там дет не разбираш не се обаждаи :)/>/>/> На тебе у вас що не ти горят всички крушки заедно ами горят една по една. Колата отива за ремонт при първия издумкал клапан, щото тогава остава без 1 цилиндър, мислиш ли че останали 17 клапана са в перфекно здраве? аз не мисля. Първо избиват наи слабите места, но това не значи че останалите 17 не са вкопани и не са тръгнали по същия път. Инак колегата дето прави ремонт на главата що да е луд да плаща 16 керамични втулки като е можело само с 2 :)/>/>/>Момчета ,моля Ви нека разговора е в спокоен тон !И двамата имате право ,но на 50% !Има ли добра поддръжка на машината - няма грижи !Клапаните трябва да се прогонят на 15-20хил.Аз за 1.5г минах на метах 40хил и отварях капака на клапаните 2ти .Е втория път не бяха мръднали !Всеки сам си прави сметката - това е извода !Лично за мен - ами една глава за Д14 к-т се намира за 80-120лв + гарнитура,гумички,шлайф и труд /ако е прави друг/ няма да мина 300лв !Еми аз тези пари съм ги избил 5-6 пъти за този пробег ,а машината все още не се предава :)/>)) / да чукна на дърво - демек по главата :)/>) /!За бутилките - момчета ,вече има и карбонови за метан / е малко са скъпички ,но се взимат 1 път / !
  2. Привет и от мен и днес !Следя с интерес тази тема и чета ! Добре ве хора , вие между редовете ли четете или просто всеки си вади извод от написаното до тук ,такъв какъвто на него му е удобен !!! КОЛКО ПЪТИ КОНОФФФФ КАЗА - НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА РАЗДЕЛЕНИЕ НА СТАРИ И МЛАДИ !!! ТУК ГОВОРИМ ЗА ТОВА ДА БЪДЕМ РАЗЛИЧНИ ОТ ОСТАНАЛИТЕ КЛУБОВЕ !!! АМА ,НА - КОЙ ЛИ ЧЕТЕ !!! Стига сте наливали масло в огъня!!! И само да споделя ,че на миналите срещи "спойките м/у "стари" и "млади" се случваше точно на масата !На пистата всеки се е заплеснал по "бегачките" и по каките )) ! Спомням си през 2008 как ме приеха мен - на МАСАТА с кило ракия .Там ми бе бойното кръщение !!!Там научих повече за Хонда ,от колкото когато блях по колите и ги гледах като голям камък !!! Едно се чудя - какво толкова му харесвате на това Калояново !!!Макар и да се повтарям / за което съжалявам / - Вие това писта ли наричате ???!!!???Жалко подобие на такава - ПАРОДИЯ ПЪЛНА !!!Едно селско летище с 2 завоя и всчико това за 1.5км !!! И това Ви харесва повече ,от колкото да сте примерно на УЗАНА ???? Въпроса е реторичен и не е задължително да изразявате мнение !!! Поздрави от мен на всички ! И който има възможност да дойде да почерпя - ДНЕС УДЪРТЯВАМ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ))) ! НАЗДРАВЕ !!!
  3. Карам на Метан Англичанка 1.4 вече 40хил км !С пласмасово колектори и обикновена газова ,но само монтирах един Аванс процесор !Никакви проблеми не съм имал за този пробег .Както се казва - не е спирам .Ей така,за едно кафе до Варна съм ходил /аз съм от Пловдив/ !Тотала за гориво 35-38лв в двете посоки ) !Кой каквото и да ми говори,но ако може с 7.5лв да мине 130км в града и 180км извън градско - ОК !И си върви прилично , 150 си ги хваща хайвана без грижи .Е ,вярно ,че и трябва време ,но аз за никъде не бързам )) !
  4. Разбирам ,че облога е даден )) и от сега започвам да тренирам яко !!!Само кажи волна програма ли ще е или ще има задължителни елементи !Да си призная на "пилон" съм слаб и за това ще наблегна повече на тези тренировки )) !
  5. "пак ще падна от Янев с 1 секунда"Няма да стане тази работа ,слънце ! ))Този път ОБЕЩАВАМ ,че ти ще си много пред мен ,не само с 1сек ))) !Мога да те победя ,но на танци !Ако приемаш - кажи !!
  6. Тино ,точно защото е 10та ,юбилейна среща според мен бе редно да се направи нещо различно !На Узана пак имаше писта ,на Велико Търново също се изгори доста Бардал )) ! Милсих си до скоро ,че аз съм единствения който мечтае за срещите от миналите години.Сега се радвам и вече не се чувствам като "Последния Мохикан" ! Дракон - това писта ли го наричаме !!!Подобие на такава !!! С какво се различава от "летището" до Габрово ?!? Ясно ми е ,че на Дракон срещите се организират по-лесно.Хвърляме една пара на Ицо и ... не се занимаваме с нищо!Лично мен ме е яд и 5ст. да дам за тази "писта" !!!Но не ме разбирайте погрешно ,не е за парите .Въпроса е принципен. Както каза Конофффф - влезнахме яко в матрицата !!!Яд ме е много.Говорихме ,че ние сме различен клуб,че сме различни хора ,ноо... !!! Съжалявам и ми се къса сърцето !За 2ра година ще пропусна това мероприятие което преди години чаках с нетърпение !Като дете на което са му казали кога ще заведат на сладкарница !!! Но така като се замисля целя свят влиза в тази матрица ,но аз не желая да влизам в нея ! Това си е мое мнение и моля никой да не се съобразява с него ! ПП.До някъде разбирам организаторите и им пожелавам успех !!!
  7. Има ,и още как !!! Само да не се обадите ,че ще има такова мероприятие ! И ще послушам Коноф и ... ..." ми като не те кефи ,стой си в къщи.. кво си седнал да ни занимаваш ?!?" и ще бъдат адски прави ... а аз ще ги послушам за поредна година !"
  8. През далечната 2000г. смених Опел Вектра / 1.7 ТД с Исузу мотор ,не беше лоша кола ,все пак имаше Японско сърце ) / с Сивик 5г.хеч !Сладурката приситигна в контейнер от Канада !ЧУДО на ЧУДЕСАТА !!!Първия месец се ядосвах и е псувах ,заради малкото врати !Свикнах иии ... до ден днешен не мога да се загледам по друга кола освен ХОНДА.Все още се движи и няма прблеми / поне така твърди новата и собственичка - ПЛЮШЕН ГАД / ,а и както знам е влюбена в нея !!!А трябваше да е влюбена в мен ) !!! През 2008 се докоснах и до чудото EG6 / фул сток B16 / !!!Не мога да опиша чувствата ми когато се качих на нея .Каквото и да кажа ще ми се струва ,че е малко !Сега карам НАЙ-ХУБАВАТА ХОНДА!Мома Англичанка 1.4 на метан )) !Знам ,че много хора ще ме усвиркат ,но ако може друг да се похвали ,че с 8лв минава 130км в града - ОК !И така през 2001г се подложих на трансплантация и ми присадиха Японско сърце ))Не го сменям за нищо !
  9. Още един път ще кажа,че съм съгласен с теб !!!Дадох пример Холандия ,по тази причина !Там тревата си е купуваш от "Метро" или "Кауфланд" ,но такива ексцесии са рядкост!Всичко е до колко ти е "плитка теджерката" !!!Можем само да се радваме,че в тази ситуация е пострдал стълба и т.н !И да се молим ,утре или .... да не си ти или просто някой човек !За такива хора - ЗАТВОР .И не затвор като при нас,само да лежи и да пърди /ако му е свободна д...та да го прави / ) !Бях в Китай .Там затворниците работят по цял ден .Оправят градинки ,събират хартийки и трошат камъни !Само се замислете колко работа мога да свършат тази паплач .Държавата ще блесне за норматив, а и пари ще се спестят !
  10. Съгласен съм с теб !А какво ли е в Холадия !?!
  11. http://news.plovdiv24.bg/412544.htmlШофьор, употребил наркотици, катастрофира вчера в Пловдив. Около 7.30 часа на бул. "България" лек автомобил "Хонда", управляван от Т.С. /31 г./, при движение с несъобразена скорост се блъснал последователно в стълб на уличното осветление и пътен знак. Пристигналите на място униформени служители станали свидетели на неадекватното поведение на шофьора, който се опитал да избяга от местопроизшествието. След кратка гонитба и използване на помощни средства Т.С. е бил отведен в сградата на сектор "Пътна полиция". Там е бил тестван с полеви drug дрегер, който отчел употреба на марихуана. Полицаите извикали екип на Спешна медицинска помощ, който отвел водача в болница за преглед. След това Т.С. е бил задържан в ареста за 24 часа.Read more: http://news.plovdiv24.bg/412544.html#ixzz2JXWX7Ddy
  12. Привет.Търся строителна бригада работеща на територията на Пловдив за цялостен ремонт на къща в с.Царацово.Препоръчително е бригадата да разполага със :- майстор ВиК- майстор за ел.мрежи За останалите операции - фаянс,терекот ,картон / кнауф / ,зидария ,изолация и др. предполагам ,че няма да е проблем .Обекта е с застроена площ 87кв/м и оглед може да се направи всеки ден след 17,30ч.За контакти - Петър Янев тел.0876/801847
  13. Благодаря, колега.Чувствай се и ти поздравен, само че аз май въобще не съм те видяла. На никой колега не е колата...лично моя Ммм супер.А не си ме видяла,защото аз бях с колелото :Д :Д Малко ми е развалена колата и утре ще ходя да я правя.Иначе видях че имаш и стикерче от Хонда срещата,явно си фен. И аз е поздравявам тази мадама ) .Много са яки тези зелени джанти )), а тази 5та / точно тази / е.... знам е на изус ))).
  14. Любителският риболов се открива на 2 юни София, 28 май 2012 г. – Във връзка с постъпилите многобройни запитвания от любители риболовци, относно откриването на риболовния сезон и дали ще бъде удължен срокът на Забраната за риболов, Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури уведомява, че:Няма да има удължаване на срока на Забраната за риболов и любителски риболов може да се извършва от 2 юни 2012 г. /събота/. # # #За информация:Ани Брезоева, PR ИАРА+ (359) 889 440 678+ (359) 887 214 001Пиша това с идея да се сформира група !Аз мисля да посетя легендарния язовир "Жребчево " !
  15. И аз пуснах една заявка да поразкърша малко ВТИто !
  16. Аз също искам да изкажа благодарности към хората организирали И тази НС!Лично мое мнение - не ми хареса пистата!Тази "писта" набедена от много хора не е харесвам!Това е пародия ( подобие) на автомобилно съоражение!Как тези собственици от толкова години не направиха ПОНЕ една тоалетна като за хора!Инвестиции клонящи към 0,а парите който събират не са малко !!! Асфалта вече е толкова изронен,трибуните са на такова място,че и далекогледи трябва да раздават ( а може и аз да не довиждам ).Лично за мен,минали години беше по-добре!Майсторското ти е точно пред очите!Драга също и поне не се тръгва от завой!Тази бетонна /висока/ ограда,а и гуми сложили пред нея, позволява само на част от хората да гледат! Обяви се на микрофона да се слезне от нея - а хората с ръст под 1.5м какво трябваше да направят?Нооо това беше избора на повечето от нас, и все пак живеем в България! Благодаря още един път за ВСИЧКО !
  17. Ianev

    Честит имен ден !

    Здраве,късмет и много кончета под капака (и гориво в резервоара )!!!
  18. Днес в 9.15ч на бял свят се появи още една бъдеща фенка на ХОНДА !Pemy - сестра ми стана майка,като направи мен най-часливия вуйчо на земята !Новия фен се казва София (след малки промени на първоначалното име ),тежи 3.600кг. и е дълга 48см.И двете фенки са в перфекто състояние и всичко е минало нормално !НАЗДРАВЕ
  19. Да нищо не се е променило.Аз ще бъда там .
  20. Ianev

    15 май.Протест!

    Така е било и по време на ОСВОБОЖДЕНИЕТ !Едни за шиели знаме ,, СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ,, ,а други "българи" са си пазили имотите дадени им от Турците !Изчетох цялата тема,и само ми се иска да кажа - СРАМ МЕ,ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН !Мисля си аз,тея момчета който не желаят да се борят,дали са били на улицата някога в борба за нещо?Аз лично,пеживях прехода и с общи сили свалихме 2 правителства !Не,че с това се промени нещо,но съм горд,че съм бил там и ако се наложи пак,няма да мине без мен !Няма смисъл да се ядосвате колеги,мишоци е имало и ще има винаги !С респект и уважение !
  21. http://www.bulforums.com/bgprotest_2011 ... um.php?f=2Следете тук,за организацията по градове.
  22. Колеги,вместо тук да си чешем езиците,да руптаем,да се самосъжаляваме и т.н и т.н ...Нека подкрепим на 13.03.2011г. с общи действия позицията ни !Да се организираме и да изкажем недоволството пред тези който могат да направят нещо !Днес по БНР някой си министър се изказа ,,че държавата нямало как да намалят акциза в/у горивата,,тъй като на дали той пълнил хазната,, !Ако някои е прочел - Лукойл произвежда и продава цена на 1л бензин/ дизел на 0.97/0.93 лв.Акциз 44% и ДДС 20% = на 1.96/1.93 лв/л. http://askstefan.net/Добре да попитам аз тогава - до 2.50лв къде и кой печели - фирми превозвачи,продавачи и т.н !Хората в Гърция им дигат с 2% цената и затварят границите,а ние какво ще направим ...?Въпроса остава отворен и ще очаквам мнения !
  23. Здравейте на всички !Дойде време за месечната среща през месец Март.Само се моля и надявам,че времето ще е с нас,за да си спретнем хубава среща.Ще нося и стикери !Моля тук хората който желаят такива да кажат,за да зная колко броя да нося ( няма много и да знам колко да поръчам )!С респект и уважение !
  24. Това горублянски километраж или реален е ? Щото ако е реален нали се сещаш,че никой в Европа или САЩ нямаше да кара любимата ни марка... тия километри се правят за 2години преспокойно. Далеч се съмнявам да съм оцелил Прелюд каран от баба в неделя да ходи на литургия в съседното село Да Български 150к ,те отговарят на поне 300к !
  25. По този въпрос са се изписали тонове информация !Това тук му звучи така :"Миришат ми чорапите.Какво да направя,да сменя обувките или е от самите чорапи,а може да ми е от краката !"И се почва едно гадаене.На колко километри е колата (предполагаемо) ?А и в крайна сметка,едно тех. облужване на Хонда мотор на 150к/км. си включва,сегменти,лагери биелни и т.н !Сумата не е кой знае каква,за да се замисляш ( е верно ако ги имаш )!И какво означава - запекли сегменти?Те ако са стигнали до тук,какво газ за горене ще върне еластичността на материала ли?Или ще добави материал в/у износеното?Едно време имаше една добавка - Руска,забравих и името !Идва човек в сервиза и си е носи.проблема на колата беше счупена тарелка на клапан и от там дупчица в буталото !И той казва - "ааа няма да разглобяваме,слагаме добавката и то ще се оправи " !Та ако искаш пробвай с нея - растат бутала,зъби на скоростите - Руснаците са намерили свръх секретно оръжие с което искат да заличат монтьорите и сервизите на планетата.Ще смениш масло - и пак ще гори !Ще пробваш с друго и пак ще го гори !До тук си отидоха средствата за половината ремонт.Това е мое мнение,и никой не иска да се съобразява с него !Респект и уважение !
×
×
  • Създай нов...