goldbyrk 202 #1 Публикувано 2 Декември, 2015 Наясно съм със начина по който се демонтира самата конзола. Не ми е ясно обаче, след като развия всички винтове, как става откачането на жилото на клапата, че да се освободи и самата конзола?!?Предполагам, като стигна до кабелите на бутоните, там ще стане разчленяването с някаква букса?!? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #2 Отговорено 2 Декември, 2015 На самата конзола имаш няколко букси: за касетофона. за часовникът. за двете копчета (аварийни и подгрева). за парното (там са две). Откачаш ги и си ОК. После се навеждаш и под жабката вляво ще видиш жилото за парното. Откачаш го и остава само да свалиш конзолата без да я счупиш някъде. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #3 Отговорено 2 Декември, 2015 Кога се откачат тия за парното, докато още не е извадена конзолата, или трябва леко да изелзе напред първо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #4 Отговорено 2 Декември, 2015 (Редактирано) Ами аз моята съм я свалял като първо я издърпам леко, после ги откачам. Иначе е трудно да си навреш ръцете. Редактирано 2 Декември, 2015 от AeronTM Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #5 Отговорено 2 Декември, 2015 Вече я махнах, аз пък взех че направих обратното , първо махнах буксите, но важното е че стана.Сега чакам да получа един волтметър и ще монтирам новата конзола, след като пък монтирам волтмера. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dctR 85 #6 Отговорено 2 Декември, 2015 За да не отварям нова тема, ще питам тук. Как се сваля това което е между поставката за чаши и пепелника? Става въпрос за една почти безполезна дълбока дупка в панела, просто на щипки ли е и се дърпа или трябва да се разглобява централната конзола? Снимката е примерна, става въпрос за сивик 6та. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #7 Отговорено 2 Декември, 2015 От къде си намери поставката за чаши? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #8 Отговорено 2 Декември, 2015 (Редактирано) Първо трябва да свалиш пластмаса около скоростният лост. След това развираш винтчетата,които държат стойката ти за чаши и тази "дупка" . Мисля че бяха по 4 от двете страни. Сваляш цялата тая джунджурия и ще видиш от задната страна винчетата, които да развиеш. После издърпваш напред и си готов. Редактирано 2 Декември, 2015 от AeronTM 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Николай Димитров 8 #9 Отговорено 13 Юли, 2016 Колеги,а как се сваля конзолата на пепелника и запалката?Не ми работи запалката и искам да попитам,ако издърпам само запалката с пластмасата около нея ще излезе ли заедно с конектора или трябва да сваля конзолата за да стигна до него? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vang 5 #10 Отговорено 4 Август, 2016 При мен запалката излиза като дръпнеш "махагона" около нея, но кабела е досадно къс и конектора едвам се подава, ако и при теб е така, най-добре е да свалиш конзолата, ако не ти работи и искаш да си я оправиш.Това се отанся за Civic VI англичанка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове