didipov 132 #1 Публикувано 21 Ноември, 2015 Колеги някой може ли да ми каже как се води това ключе на врата-отговорно за задействане на лампата на плафона ... и евентуално къде мога да го открия? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #2 Отговорено 21 Ноември, 2015 Door pin swich. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didipov 132 #3 Отговорено 21 Ноември, 2015 Благодаря markony а някаква идея къде мога да го открия това чудо, из магазините като чуят за хонда лого и ме пращат да търся съвместими части с други модели хонда, каточели в нас имам всички каталози и ги преглеждам преди заспиване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skuck 44 #4 Отговорено 21 Ноември, 2015 (Редактирано) На англичанката са същите, вероятно и на роувър. Преди да го сменяш го ревизирай. На англичанката имах проблем, който се изразяваше в това, че понякога при затворени врати плафона светва в движение. Подложих едно парче пластмаса под гуменото тампонче, за да натиска ключа повече и проблема се реши. Редактирано 21 Ноември, 2015 от skuck 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ruil4o 54 #5 Отговорено 22 Ноември, 2015 Да, първо опитай да почистиш твоето, това е толкова просто, че няма какво да му се развали! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didipov 132 #6 Отговорено 22 Ноември, 2015 Проблема е че не подлежи на поправяне по-точно казано. Отчупена е тази част с гуменото калпаче. По тази причина търся друго. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skuck 44 #7 Отговорено 22 Ноември, 2015 Да, същия проблем беше на англичанка, на същия ключ за който става въпрос по-горе. Залепих го с поксипол, след година и половина на пасажерска врата не е мръднало. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове