Guest cK1 #121 Отговорено 30 Септември, 2007 JButton : I had already lost my front wing after a coming-together with Heidfeld, then I had an engine sensor problem which put me back in last place. I had to come in to get a new nose and after that it was just a case of trying to stay on the road and pick up positions where possible. All in all it's a real shame as we could have scored some points today but we take some comfort from a good performance yesterday which put a smile on the team's faces.”NHeidfild : My radio didn’t work and I had a misfire. Because the decision whether the safety car comes in or not is made during a lap, the team couldn’t even tell me on the pit board. So I always tried to see the safety-car which wasn’t easy. Fortunately I saw when it switched off the lights to come in. Due to the misfire I was only in sixth gear on the straight which means I was relatively slow. That was very dangerous because the drivers behind me could hardly see me. I tried to find a line where I would be as safe as possible. That’s why Kimi Raikkonen could pass me on the left hand side. I was just happy we didn’t crash. But then Jenson Button crashed into my car and damaged it. Ясна е работата .... поне - Хаидфилд отпадна, че много щеше да ме е яд ..отново. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #122 Отговорено 5 Октомври, 2007 най-великия отбор във формула 1 е, и винаги ще е Макларен ,от както гледам формулата а това е още когато най-великия пилот с жълтата каска караше за Хонда Макларен Малборо ,и винаги ще съм за този тим ,а особенно сега когато пак виждам в кокпита човек с жълта каска .а иначе най ме кефи Такума Сато як боец е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Accord6 #123 Отговорено 7 Октомври, 2007 (Редактирано) Страхотно състезание на Бътън - 5-то място за този сезон е равносилно на победа! По едно време като се увлече, започна да прави НБО, обиколка подир обиколка Жалко, че Торо Росо ни биха тактически и в крайна сметка отнесоха Хонда и Супер Агури в класирането..... при положение, че досега нямаха нито една точка Редактирано 7 Октомври, 2007 от Accord6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #124 Отговорено 7 Октомври, 2007 наистина добра позиция на Бътън но този път свалих шапка на торо росотата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #125 Отговорено 7 Октомври, 2007 Наистина много добро класиране за Бътън , и евала на Торо Росо , че ни натриха носовете но за тези по-малките отбори си мисля , че е въпрос на научкване настройките и тактикита , защото си спомняте много добрите класирания на Нико Розберг и това състезание тотален провал С което искам да кажа , че при малките отбори според мен си е до късмет да вземат повече точки и по-добро класиране , докато при по-големите отбори си е вече до клас и ниво , абе здраве да е , случайност не случайност , догодина се надявам за по-добри резултати , че много ми е мъчно като вида хондите на 14-15-16 място Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nicki #126 Отговорено 7 Октомври, 2007 Нали знаете поговорката "двама се карат трети печели". Сега ще видиме Кими шампион Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #127 Отговорено 7 Октомври, 2007 Нали знаете поговорката "двама се карат трети печели". Сега ще видиме Кими шампион :lol:искренно се надявам.аз съм от не скритите фераристи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest cK1 #128 Отговорено 8 Октомври, 2007 И аз съм от не скритите такива (фераристи) . и то съм такъв още от ерата макларан-хонда (посипвам си главата с пепел , бях 3-4 клас ), а макларан-хонда, ги мразех много защото бяха най-добрите .. винаги биеха и всички бяха от тях , затова ферари ми бяха симпатични. имаше такава игра -Ф1 на правец 16 турбо - цъках само с ферари .. абе смях голям ... сега да видим .. п.п. Брех деба жабарите ( мразя ги във футбола супер много.. вазелинаджий) Ама имат най-якия химн деаа ... японския е доста тъп .. добре че не ни се налага да го слушаме често... засеега ( ама като се има предвид, че до 5 години сме шампиони... ) Поздравления за доброто състезание на Бътан ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
F18 Hornet 3 #129 Отговорено 8 Октомври, 2007 Е,поне едно състезание БМВ гледаха земното кълбо откъм тъмната страна . Голяма излагация беше болида на Хонда тази година -не съм очаквал такъв резил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Accord6 0 #130 Отговорено 8 Октомври, 2007 Е,поне едно състезание БМВ гледаха земното кълбо откъм тъмната страна . Голяма излагация беше болида на Хонда тази година -не съм очаквал такъв резил.В Япония също щяха да гледат откъм тъмната страна (ако въобще успееха да го видят), ама швабата Ник брутално изхвърли Бътън от пистата Според Ник Фрай, ’07 е най-добрият сезон за Бътън Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #131 Отговорено 9 Октомври, 2007 ГП на Бразилия - Сао Паоло21.10.2007Крайни резултати:1. Кими Райконен - 1:27:53,9812. Фелипе Маса - +3.4 сек3. Фернандо Алонсо - +9.0 сек4. Ник Хайдфелд - +12.3 сек5. Себастиян Фетел - +24.7 сек6. Люис Хамилтът - +33.1 сек (спукана задна лява гума 14 обиколки преди финала)7. Дейвид Култард - +1 об.8. Казуки Накаджима - +1 об.Крайно класитане в шампионата:1. Кими Райконен - 110 т.3. Люис Хамилтън - 110 т.2. Фернандо Алонсо - 109 т.На печелившите - честито!Равносметката за сезона - Хонда е пред Макларън! Агури е пред Хонда! ...какъв сезон! П.С> Обява, пусната на 22.10.2007 във "Financial Times" - Макларън Ф1 Тийм разпродава тениски с надпис "Lewis Hamilton - F1 World Champion 2007" на цена £1. Тениските са с перфектно качество, изработени в китай преди две седмици в очакване Люис да стане шампион в Китай. За количества - отстъпки! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Accord6 0 #132 Отговорено 9 Октомври, 2007 Равносметката за сезона - Хонда е пред Макларън! Агури е пред Хонда!За да бъде Агури пред Хонда, трябва на мястото на Фетел да е Антъни или Такумаили нещо такова:7. Сато8. Дейвидсън Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tsuchiya 4 #133 Отговорено 10 Октомври, 2007 Тва эа Накаджима ми напълни душата Можеще и по напред да го сложиш.Поне да е на по малко от обиколка.Между другото нямам търпение да видя тоэ японски боец,много е Луд Според мен надежда эа японска титла при пилотите.кво мислите по тоэ въпрос. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cK1 28 #134 Отговорено 10 Октомври, 2007 (Редактирано) Колега Дидко - Виждам, че и ти, като мен, черпиш информацията си от канал 2001 (сивия маг, светлина и други чародейки ) обаче бацоле ако стане така и вземеш да познаеш - ша черпа Ако пък спука гума вундеркиндът черпенето х2 Редактирано 10 Октомври, 2007 от cK1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Accord6 0 #135 Отговорено 10 Октомври, 2007 Сигурно по-старите фенове си спомнят сезон 86', когато Менсъл (Уилямс-Хонда) бе почти сигурен шампион 2 кръга преди края. Трябваше му едно 4-то място, но едното финишира 5-ти, а в другото гръмна гума и отпадна. 2-ри във временното класиране бе съотборника му Пикет (също 2-кратен СШ тогава), но в крайна сметка Прост отмъкна титлата ---> не е невъзможно Кими (макар и да не го харесвам) да стане шампион Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #136 Отговорено 21 Октомври, 2007 и победителя е ....Кимиии ...толкова години викам за него и като спрях , той взе ,че спечели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #137 Отговорено 21 Октомври, 2007 ГП на Бразилия - Сао Паоло21.10.2007Крайни резултати:1. Кими Райконен - 1:27:53,9812. Фелипе Маса - +3.4 сек3. Фернандо Алонсо - +9.0 сек4. Ник Хайдфелд - +12.3 сек5. Себастиян Фетел - +24.7 сек6. Люис Хамилтът - +33.1 сек (спукана задна лява гума 14 обиколки преди финала)7. Дейвид Култард - +1 об.8. Казуки Накаджима - +1 об.Крайно класитане в шампионата:1. Кими Райконен - 110 т.3. Люис Хамилтън - 110 т.2. Фернандо Алонсо - 109 т.На печелившите - честито!Равносметката за сезона - Хонда е пред Макларън! Агури е пред Хонда! ...какъв сезон! П.С> Обява, пусната на 22.10.2007 във "Financial Times" - Макларън Ф1 Тийм разпродава тениски с надпис "Lewis Hamilton - F1 World Champion 2007" на цена £1. Тениските са с перфектно качество, изработени в китай преди две седмици в очакване Люис да стане шампион в Китай. За количества - отстъпки! Мисля , че някой трябва да черпи този човек но той сега сигурно се черпи доволно Честито на всички фераристи , днеска бях с вас САМО И САМО Галфонсо да не спечели , пък и Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #138 Отговорено 21 Октомври, 2007 CHEERS!!! По-късно ще се включа пак... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #139 Отговорено 21 Октомври, 2007 много ми е хубавоооооооо.евала на ледения и ферари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #140 Отговорено 21 Октомври, 2007 CHEERS!!! По-късно ще се включа пак... да, за да кажеш сценария за 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 205 #141 Отговорено 21 Октомври, 2007 Голям кеф :~)Има справедливост на този свят, Металика най-добре са го казали Браво на Кими, браво на Маса, браво на Отбора.Рон Денис от много хитруване стигна дотам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Accord6 0 #142 Отговорено 21 Октомври, 2007 Много добре изигран спектакъл Очаквах Алонсо и Хамилтън да се ударят, но явно са го измислили по-хитро Честита титла за Кими - след шпионския скандал и детинщината сред пилотите на Макларън, Кими наистина заслужи титлата!А Хонда трябваше да направят хубави фойерверки послучай края на мъките на RА107 - Барикело задимя яко, но нямаше зрелищни пламъци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nia #143 Отговорено 21 Октомври, 2007 Айдееееееееееееееееееееееее Кими шампион - най-накраякойто дойде утре в офиса ми - черпя хихи алкохол Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #144 Отговорено 21 Октомври, 2007 (Редактирано) Много добре изигран спектакъл :) Малко стана като ке4а,тая формула......... Редактирано 21 Октомври, 2007 от weapon R Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hronos 20 #145 Отговорено 21 Октомври, 2007 http://sportni.bg/?tid=40&oid=1111792" Хляб и Зрелища " Римляните още са открили че този метод работи и се печели добре от прилагането му. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emko 8 #146 Отговорено 21 Октомври, 2007 (Редактирано) Някой от екипа на Хамилтън беше леко развил някое болче в скоростната му кутия Иначе такавата врътка да се разберат под масата кой на кого няма да пречи ми се струва невъзможна - все пак това не е българския футболен шампионат.А колегата Дариус добре се изказа за последните две състезания: Хубава работа, ама негърска иначе се радвам, че отборът на Хонда не е последен (с използването на това шаси). Догодина пак ще се надяваме за чудо или за повече мокри състезания - че там Дженсън май го бива.П.С.: ако наистина са верни тези предположения за задкулисни разбирателства - то Ф1 в най-скоро време ще се превърне в добре познатите ни латино сериалки Редактирано 21 Октомври, 2007 от emko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #147 Отговорено 21 Октомври, 2007 http://sportni.bg/?tid=40&oid=1111792" Хляб и Зрелища " Римляните още са открили че този метод работи и се печели добре от прилагането му.А може би, ако Хамилтън беше станал шампион на тази статия никой нямаше да обърне внимание, нали? Аз предвидих подобно развитие на нещата още преди 2 седмици (виж по-предните постове) но не се презастраховах преди старта да кажа, че според мен Хамилтън ще надделее. Случи се това, което исках, а не това, което е по-логично.Сега да кажеш, че съм пристрастен - не става, щото от както Шумахер се отказа, за мен Ф1 е само повод за пиене на бира Roilev го каза докато гледахме Формулата: "Както и да завършат, все ще има критики." - факт. Ето, вече се плюе по ФИА и Ферари. Време е всички кисели фенове да проумеят, че това е един спорт, който до голяма степен влияе на световният автомобилен пазар. И ако си мислите, че този спорт е като кукла на конци в ръцете на един набеден човек, то това би означавало, че всички автомобилни производители са му подвластни - нещо което дори не мога да си представя! Ако на някой не му изнася - да ходи да се ръчка във втора дивизия (имам предвид WRC). Ако и там не му изнася - да започне да прави Dacia, TATA, SangYong, KIA и други подобни марки и да се реализира както намери за добре!Още един път - съжелявам за всички разочаровани, че "ПАК" МкЛарен са "наебаните" и им обещавам някой път и те да облажат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #148 Отговорено 22 Октомври, 2007 Формула 1 вече е най-скъпия театър е света.На мен вече не ми изнася и се ориентирам към друг спорт.Кво ще кажите за тенис на маса???А бадминтон??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #149 Отговорено 22 Октомври, 2007 Аз пък бях престанал да гледам форумата до този сезон,щото беше ебати бозата.от тоя шумахер ми беше писнало.откакто се махна ферари взеха да ми харесват и се радвам за кими.ако и другия сезон е толквоа интересно,пак ще гледам.но най-интересни за мен си остават моторите.там няма боксове,стратегии и други простотии.излизат и карат на максимум-а. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stef #150 Отговорено 22 Октомври, 2007 Тая статия ми донесе добри печалби все пак 6.50 за кими не беше лош коефициент, защото стане ли дума за уговорка на ФИА(т) с Ферари не трябва никой да го подлага на съмнение. Жалко за спорта... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nicki 12 #151 Отговорено 22 Октомври, 2007 Нали знаете поговорката "двама се карат трети печели". Сега ще видиме Кими шампион ;) Ееееех много се дразна като знам резултата па не си пусна фиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове