Jump to content
nupi

Регулиране на странично шофьорско огледало.

Recommended Posts

Привет,

Имам следният въпрос за, който не откривам отговори досега. Шофьорското странично огледало е дадено максимално навън и все пак не виждам какво става зад мен. Трябва да завъртя навън цялото тяло на огледалото и да го извадя от жлеба, който го застопорява за да виждам. С ел. задвижването съм го дал мах. навън и започва да прескача самото стъкло на огледалото.

Мисълта ми е- може ли да се коригира нормалното състояние/мястото от което щтраква/  черният пластмасов гръб на огледалото.

Иначе самото тяло на огледалото е монтирано коректно на вратата и не е от монтажа към вратата.

Поздрави и предварително благодаря за отговорите.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предполагам, че огледалото е от кола с десен волан, затова не можеш да го регулираш.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам същият проблем но с HR-V. Счупиха ми лявото огледало да им .... . И намерих само от англичанка. Исках първо да сложа само желязото което е стойката и да си използвам моите пластмаси, защото моята е сива а то беше зелено. Оказа се че не става. Английското е изнесено малко по навътре. Реших да сложа моето огледано на английската стойка. Обаче огледаното има едно чопче което пречи. Явно е направено с цел да не се бъркат ляв с десен волан. Изстъргах го и го сложих. Обаче сега съм като теб. Много навътре е обърнато. Другото което може да видих е като го свалиш. Отвътре пише L-HD(ляв волан) или R-HD( десен волан) И така ще разбереш.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЕЕ-е  благодаря много!!!

Въобще не се бях сетил за този момент. Ако някой е свалял огледалото/стъклената част/ зад него може ли да се подложат някакви дистанционери,шайби и т.н. Мисля даже  това да го направя при двете моторчета-под тях.  Леко ме е страх само да не счупя огледалото иначе ще направя някаква подложка  ако е възможно.

Благодаря пак! :hondarulez:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти можеш да подложиш незнам дали ще стане. Но при мен ако трябва да си регулирам огледалото както трябва се появява много голям луфт от корубата му. Стой грозно и много лесно зад него вече влизат неща. Второто нещо е като го изкараш така и прибираш огледалата те се бият във вратата и няма да има полза. Поне при мен е така. Всичко идва от променения ъгъл на стойката.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...