Buchkata 1 #1 Публикувано 8 Ноември, 2015 Здравейте, нов съм във форума и имам много въпроси, но да започна с един който ме гложди тука. От скоро съм собственик на Акорд 7 дизел след файса, има всички екстри за модела, но искам да знам има ли опция да се затварят прозорците и люка с ключа при заключване или не. Толкова глезотийки има в тази кола и ако това го няма ще е малко срамно БМВ 86 набор ги имат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
demonized 3 #2 Отговорено 8 Ноември, 2015 Не - нямат го Не съм чувал, нито виждал някой да го има фабрично. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #3 Отговорено 8 Ноември, 2015 Извинявай ме и ти, и другите колеги, но не мога да се сдържа. Ако това ти е проблемът, си вземи БМВ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Buchkata 1 #4 Отговорено 9 Ноември, 2015 БМВ бих си взел , но за момента от това имам нужда. Мерси за отговора жалко, все пак си имам мноооооооого други глезотийки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6062 #5 Отговорено 9 Ноември, 2015 А щом го нямат оригинално, тоя "комфорт модул" какво представлява и къде се монтира/връзва? Някой слагал ли си е, или е по-скоро скъпа и трудна отколкото полезна екстра? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #6 Отговорено 9 Ноември, 2015 Принципно всеки, който се занимава с аларми и т.н. може да направи така, че прозорците да се вдигат при заключване на колата. Имам много сигурни хора за тази работа, но се съмнявам, че някой би бил път до София специално затова. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6062 #7 Отговорено 9 Ноември, 2015 Имаш ли представа колко време и пари би струвала операцията, ако си намеря някой ден път до София? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #8 Отговорено 9 Ноември, 2015 Мога да ти дам телефон на човека да му звъннеш и да му обясниш, тъй като е доста кадърен и може да ти направи и други глезотии по колата по твое желание. Мога да споделя моя опит - той ми направи музиката на колата по много цивилизован начин за 50 лева и 5-6 часа работа. За монтаж на парктроник в задната броня ми взе 70 лева и пак 4-5 часа работа. По принцип работи скъпо, но можеш да си сигурен, че където пипне, няма да имаш проблеми с това. Други хора също много го хвалят. Ако желаеш да ти дам номер, пиши ми на ЛС. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #9 Отговорено 9 Ноември, 2015 Бих се възползвал, ако може да ми дадеш номерът му, имам едни въпроси и ще съм благодарен да разбера отговорите и дали ще стане както трябва. Прати един ЛС, моля. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове