Jump to content
PARADOX_sf

Един много рядък автомобил!

Recommended Posts

Миналата година докато си карах по квартала съвсем случайно попаднах на това:http://store2.data.bg/paradoxsf/honda/Accord-R/Единствения такъв в БГ и един от много малкото в Европа. Мотора е 2,2 212 коня.Седмица по-късно го видях да се движи по центъра с 4-ма дръпнати вътре.

Редактирано от PARADOX_sf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

много красиво това 4удо,въй.А като си представя и как върви :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TYPE-S
Отговорено (Редактирано)

Този акор и без това е доста красив ама и стия два кюнеца отзад и с тези джантета трепаччччччч...

Редактирано от TYPE-S

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

забелязахте ли заводския тунинг мом4ета,красота :) искам такъв звер :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

жалко само че му липсва спойлера характерен за тази модел баш.....сигурно са му го откраднали копелетата из софия.в англия имаше в моргата един такъв зверски смазан:worthy:още на втория ден дошли и купили спойлера и мотора му:Dнезнам колко броя са произведени от него,но е по случай 50 години автомобили хонда...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз от един приятел съм чувал за някакъв италианец с такава в София. Винаги съм си мислел, че в Германия има от всичко по много, но намерих само три:mobile.demobile.dewoaaaaaaaah!

тав пък последната с лепенките как скочи на 280 коня?сигурно е от винилите:worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази я видях на ул. Шипка паркирана.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Хора и в СЗ има такъв сив уникат ! :) Отдавна си мисля японско ли е тва чедо ??!По скоро е "инглиш" ..ам?? :ph34r:

Редактирано от RoadRaceR

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

страхотни джанти,ще ми ходят на мойта :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ама отворите са на 113.4 (освен ако под капачката няма два чифта) и вторият да е като при теб 4х100

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ceco_accord
:ph34r: грешка в пръстите - прав си 114.3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това го видяхме със Саламандър на връщане от сбирката на клуба миналия месец... невероятен е тоз Акорд! Само едно се чудя - защо не пуснат Тайп-Ер версия на последния модел :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И тои ще излезе на бял свят.Преди 2-3 дни видях в магазина на HONDA една ACURA TL и един Type R CIVIC 8генерация,но за сажаление нямах вазможност да направя сннимки.През седмицата ще опитам да направя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Само едно се чудя - защо не пуснат Тайп-Ер версия на последния модел ;)

то май си има бе,брато... ;)

Публикувано изображение

Редактирано от element

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само едно се чудя - защо не пуснат Тайп-Ер версия на последния модел :thumbs:

то май си има бе,брато... :bow:

Публикувано изображение

Това го знам - само че не е Type-R, а Euro-R и доколкото знам, се предлага единствено на японския пазар! Иначе е голяма лудница е - К20А с 220 к.с. :lol:

http://free.bol.bg/thedeviltwin/Honda/2003...20Euro-R_01.jpg

http://free.bol.bg/thedeviltwin/Honda/2003...20Euro-R_02.jpg

http://free.bol.bg/thedeviltwin/Honda/2003..._Cockpit_04.jpg

http://free.bol.bg/thedeviltwin/Honda/2003..._Cockpit_02.jpg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Euro R и Type R е едно и също бе.само дето е за различни пазари за да може да зариби ламерите:lol:много е екзотично в европа да купуваш Тайп Р и обратното-в япония да купуваш Еуро Р си е гъзария.но иначе двете са почти идентични

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Euro R и Type R е едно и също бе.само дето е за различни пазари за да може да зариби ламерите:lol:много е екзотично в европа да купуваш Тайп Р и обратното-в япония да купуваш Еуро Р си е гъзария.но иначе двете са почти идентични

Ъъъ... " да купуваш Тайп-Ер в Европа"... само че Сивик. Защото този Акорд със спортния пакет тука трудно ще го намериш. За Европа си има Type-S :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ъъъ... " да купуваш Тайп-Ер в Европа"... само че Сивик. Защото този Акорд със спортния пакет тука трудно ще го намериш. За Европа си има Type-S :lol:
какво не разбра колега?акорда от снимката не е ли точбни Тайп Р продаван в Европа?Сивика е ясен.Тайп С-а не го знам кво е точно.правя си асоциации с подобно означение при НСХ преди.....имаше некви незначителни промени и олекотявания.....поне там беше така.абе както и да е,нема да си купуваме скоро такива....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Абе няма да има акорд тайп-р от тия новите. Ей го тоя евро р е 2.0 220 коня. Бих предпочел един 2,4 200 коня най-малкото заради огромния въртящ момент. Преди имаше слухове че Р-а щял да бъде 2,4 250 коня ама тя и с 200 как върти гуми...Напоследък много се намесиха мениджърте по новите модели и засраха яко марката.

Редактирано от PARADOX_sf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Незнам за вас, ама аз като видя такава красавица и свършвам в гащите :unsure: WTF?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е за Европа, нали точно това написах! Type-S е ето това:http://free.bol.bg/thedeviltwin/Honda/2002...20Type-S_06.jpghttp://free.bol.bg/thedeviltwin/Honda/2002...20Type-S_09.jpgРазликата от нормалния Акорд е в добавките на броните (които са като на Euro-R) и в двигателя - 2.4 i-VTEC със 190 к.с. За Акорд Тайп-Ер от това поколение нямам информация... така че не мога да кажа, дали има такова животно!Момчета вчера видях такъв Type S на Акорд в Бургас на центара. 3 мацки го караха и правиха страшни маневри. С колегата 5 мин стояхме и се наслаждавахме на "майсторлък"-а им.Беше някакво тъмно бордо металик с тъмни джанти. Изключително красив!!! Може би някои го знае който е от Бургас. Поздрави от морето :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

освен да са били Апостолови......на Стоян Апостолов дъщерята може да е:hondarulez:доскоро имаше ЦРХ 160 коня и рачка здраво:hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето нещо ново и официалнопродаващо се (все още само в Япония). Може да не е Акорд (и не случайно - вижте само колко тежи) , но пък не е и хечбек :hondarulez:http://www.drive.ru/honda/news/2007/03/29/...73/radikal.html DRIVE.RU — Honda Civic Type-R получает четыре двери и багажник

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе пълно мазало с тая тема за тоя акорд , но аз за втори път засичам в Ямбол тоя черния акорд от най-новите с емблема AccordR и различен боди кит от останалите акорди.и съм склонен да вярвам , че е такъв понеже "Хидравлика" Ямбол е собственост на Японска фирмаи пред предприятието са строени последните модели на хонда ХРВ , ЦРВ , Акорди , Леджънд, Сивици ...за тва ,че се надявам следващия път да мога да го хвана на място и да разбулим мистерията около тоя черен звяр ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Миналата седмица в центъра видях един сребрист... същия като този:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JoePass

момчета, аз съм голям фен на акорд-и, жалко само, че парите ше ми стигнат за сивик. А като ги гледам тея и се разтапям:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

TheDevilTwin , мисля , че това е акорда който видях и аз 2 пъти :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

TheDevilTwin , мисля , че това е акорда който видях и аз 2 пъти :P

Ами това е Accord Type-S, модел след фейслифта от 2006-та... заблудил си се, че е R заради бодикита и джантите :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хаха,когато съм писал отговорите тук баща ми явно е карал стария си акорд:thumbs1:от сигурно година вече има TypeS '04 , който е 190 коня,ксенон,карбони,6 степенна ск. кутия,разни стабилизиращи програми....абе няма такава кола:thumbs1:много истинска.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...