yanko_83 14 #1 Публикувано 19 Октомври, 2015 Здравейте след дълго ровене на обявите в нета, си закупих Хонда Акорд 99г 147 кончета, ръчка .Но имам един проблем Автомобилчето има музика Босе, но е сменен плеара и не ми работи баса на задната кора и в снопа кабели които се закача плеара има 5 кабела които са свободни. Рових се в нета но не намерих схема кой кабел каде да го закача, ще сум благодарен за някой линк. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 177 #2 Отговорено 19 Октомври, 2015 За да ти тръгне баса, трябва да си намериш оригинално радио. С друг плеър не мисля че можеш да го подкараш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #3 Отговорено 19 Октомври, 2015 Честито колега..желая ти много радост с нея! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SpliFF 50 #4 Отговорено 19 Октомври, 2015 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=24067 Чети тук колега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yanko_83 14 #5 Отговорено 19 Октомври, 2015 колега тази тема Я прочетох, но там виждаш кабелите на оригиналната букса преди да Я отрежеш а аз Я нямам имам само едни 5 кабела Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lyubo 0 #6 Отговорено 20 Октомври, 2015 Провери дали радиото има възможност за изход за бас. Моето е някакъв евтин Pioneer (100 и нещо лева беше ) и отзад освен буксата има и чинчове, от тях пуснах кабел до усилвателя на баса в багажника , малко настройки в менютата на радиото и си тръгна баса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове