ignorance 0 #1 Публикувано 8 Октомври, 2015 Привет!Лека полека идва зимата,а хондичката ми няма парно. Ситуацията е следната- наливам антифриз в системата,а на сутринта заварвам колата без антифриз ( започва да вдига температура и в разширителния съд няма и капка течност) Няма никакви течове под нея,а ВЪВ нея - в краката на пасажера.Не намирам от къде тече (явно трябва да вдигна мокета и да потърся ).Та въпроса ми е какво трябва да се направи в този случай??!?!? Трябва ли да се сменя радиаторчето на парното (може да е пробито)??Възможно ли е от някъде другаде да идва проблема - тръбичка например?!?! ( нямам представа как е устроена отоплителната система в колата ) **В момента колата е с изолирано парно ( откачени са маркучите които влизат в купето) и температурата на кожената седалка е подходяща за отглеждане на Хъски или някой Бял Мечок... Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mitkoto_tt 6 #2 Отговорено 8 Октомври, 2015 Тази течност да не отива в цилиндрите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #3 Отговорено 8 Октомври, 2015 Спукано радиаторче на парното е вероятно проблема,иначе няма друго място от където да имаш този теч.Нужно ти е друго парно и разглобяване на таблото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #4 Отговорено 8 Октомври, 2015 Като почне да държи системата повече налягане заради капачката и се пука радиаторчето . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ignorance 0 #5 Отговорено 9 Октомври, 2015 Спукано радиаторче на парното е вероятно проблема,иначе няма друго място от където да имаш този теч.Нужно ти е друго парно и разглобяване на таблото. Под друго парно да разбирам смяна на РАДИАТОРЧЕТО или...? Тази течност да не отива в цилиндрите Течността влиза ПОД КРАКАТА НА ПАСАЖЕРА ( мокета е мокър ) Като почне да държи системата повече налягане заради капачката и се пука радиаторчето . Ако сменя капачката (предполагам тази на радиатора) ще изчезне ли теча в купето?!?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dctR 85 #6 Отговорено 9 Октомври, 2015 Не, ориентирай се да търсиш човек който се занимава само с това, и то потърси човек за който знаеш, че ги прави добре работите. Защото самата процедура по вадене на това радиаторче е свързана с много разглобяване и после сглобяване на табла и т.н. и да не стана на края, че ти е топло на кожената седалка, но ти трябват тапи за уши или хубава музика, защото всичко трака и се тресе... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ignorance 0 #7 Отговорено 9 Октомври, 2015 Днес си закупих радиаторче и смятам утрешният ден да се занимавам сам със смяната... силно се надявам да се случат нещата!***Ако не се получат,предложете къде да отида във Варна *dctR Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dctR 85 #8 Отговорено 9 Октомври, 2015 Ако не се случат, драсни на ЛС, ще ти намеря телефона на едно момче. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ignorance 0 #9 Отговорено 12 Октомври, 2015 Колата се САМОПОПРАВИ като разбра какво я чака Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skuck 44 #10 Отговорено 13 Октомври, 2015 Колата се САМОПОПРАВИ като разбра какво я чака Нещо е запушило дупката в радиаторчето. Скоро пак ще имаш проблеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #11 Отговорено 14 Октомври, 2015 (Редактирано) На мен защо са ми изтрили поста-хубаво че му се е оправила колата на човека . A ,замалко да забравя ,ето ти три плюсчета japanese fever от мен .Хайде със здраве на всички ! Редактирано 14 Октомври, 2015 от borko 30 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ignorance 0 #12 Отговорено 4 Ноември, 2015 delete Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове