goldbyrk 202 #1 Публикувано 20 Август, 2015 Някой има ли инфо за възможност за добавяне на такава опция с външен модул. Искам движението на задната чистачка да бъде циклично, а не да върти нон стоп. Ако не съществува такова нещо, или да има начин да се взаимодейства от друг автомобил, смятам да си направя сам. Надявам се и на идеи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 20 Август, 2015 Идея-да се вземе това което трябва от ,примерно английски Сивик с такова управление на чистачката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #3 Отговорено 20 Август, 2015 Виж дали от реле, дали от друго зависи, но на фейслифта на японския 6-ген си е циклично. Ако намериш подходящ донор ще си стане културно, без нужда да се напасва с части от друг модел автомобил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boiskii 353 #4 Отговорено 20 Август, 2015 Аз пък имам питане относно поливната система на задната чистачка. При мен почва да капе след 10-15сек. задържане на копчето и то е буквално някаква малка вадичка, която изобщо не може да измие стъклото. Характерен проблем ли е и как се решава? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #5 Отговорено 20 Август, 2015 (Редактирано) Не знам как да "видя" изпълнението при след фейслифтовите. Надявах се на някой дето се е сблъсквал лично. Имам схема на циклично реле, при което се регулират времената на включване и изключване. Функцията която ще добавя при реализиране на собствено управление, ще имитира включване/изключване от лоста за управление, а той от своя страна, ще включва/изключва схемичката която ще добавя, ще я монтирам под кората на волана, при другите релета. Частите излизат около 10 лева. схемата е проверена, но за други приложения. Мился, че ще стане перфектно. Някой разглобявал ли е лоста за чистачките, как са изпълнени нещата там, има ли реле за задната чистачка някъде? Редактирано 20 Август, 2015 от goldbyrk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #6 Отговорено 23 Август, 2015 (Редактирано) Що така в тоя форум, никой не помага, а само мнения с търсене на съвети? Както и да е, има лесно и готово решение, но явно на никой не му е интересно и ще си спестя отговора на загадката.... относно колегата над мен, с въпроса за пръскалката - премести си дюзата малко по напред и ще стане номера, няма да е вадичка вече. Щом имаш забавяне , вероятно течността се връща на обратно, но от къде.... Редактирано 23 Август, 2015 от goldbyrk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове