fenabg 2981 #41 Отговорено 4 Септември, 2017 С цел почистване нищо няма да направиш с разни чорби в маслото. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #42 Отговорено 5 Септември, 2017 аз правих промивка с добавка. Май почна да гори повече масло след нея Догодина живот и здраве ще правя основен, че малко почна да ме примързява да следя тая щека постоянно. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #43 Отговорено 5 Септември, 2017 Изобщо не я поглеждам вече.За 5000км пада от средата с 2-3 мм. Но един клиент ми докара инфаркт-долял литър масло за 300 км -това на служебното ми Харви. Като се върна в Русе нивото беше 1,5 см.над максимума. Проверявайте нивото на маслото само на бензиностанция,паркинг на МОЛ или голям магазин и място,което знаете ,че е нивелирано... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #44 Отговорено 5 Септември, 2017 Ее той трябва да е бил на ебаси наклона Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #45 Отговорено 5 Септември, 2017 Ахаха Бранко, ше падна от смях. Дано поне е долял с твоето (ако си оставил литър в колата), а не с някво произволно от бензиностанция ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове