rangchev 6 #1 Публикувано 4 Август, 2015 Здравейте.Търся конкретно някой колега с ЦРВ 2005год.бензин,150 к.с.Малко съвети ми трябват!Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #2 Отговорено 4 Август, 2015 Питай . На лично. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1256 #3 Отговорено 4 Август, 2015 Питай на всеослушание. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1556 #4 Отговорено 5 Август, 2015 2003-та, автоматик става ли?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
c1ick 4 #5 Отговорено 11 Август, 2015 тука е форум, питай на глас. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1057 #6 Отговорено 12 Август, 2015 Не ще да пита човека Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rangchev 6 #7 Отговорено 12 Август, 2015 Здравейте.Просто не ми остава много време в момента да посещавам форума,не за друго.Иначе вече поговорих с колегата Доцев за vsa системата как действа.Другото което ме интересува е за фабричната аларма на колата как трябва да я включвам,че нещо не я схващам колко пъти и как да натисна заключването? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове