tvid 1 #1 Публикувано 15 Юли, 2015 Здравейте, харесал съм си една обява от Пловдив , но ще ви помоля за мнения и съвети преди да отида да я гледам - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11434601375090430&slink=a33wf9 Общо взето доста екстри си е измислил продавача според мен? Какво ще кажете като цяло, дали си заслужава? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #2 Отговорено 15 Юли, 2015 Аз лично се съмнявам да има безключово палене, адаптивни светлини и start-stop. Може и да има нещо друго бонус. Иначе интериора на колата изглежда читав. Отвън също, но трябва да се види на място. Изглежда по-добре от моята ( 2008 на уж 80к километра ). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #3 Отговорено 15 Юли, 2015 Не е безключово. Продавача е просто некомпетентен. Вижда се на три снимки ключа вкаран в патрона и другият виси. Продавача си мисли че след като натиска бутон за стартера , е безключово. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #4 Отговорено 16 Юли, 2015 Доста от изброените системи за сигурност също ги няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tvid 1 #5 Отговорено 17 Юли, 2015 Какво ще кажете за тази - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11436961532860644&slink=a3qaob Иска ми се да карам автоматик, защото работя и живея в различни краища на София ,но доколкото четох, тази не е "истински" автоматик? Ако е въпростната I-Shift , това значи ,че непрекъснато трябва да сменям с плюс и минус от волана или лоста, така ли? Четох , за съжаление има доста малко постове за автоматик, че не е много препоръчителна? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #6 Отговорено 17 Юли, 2015 Не, не означава, че трябва да сменяш постоянно от + и -, има си и напълно автоматичен режим. Това е скоростна кутия, на която съединителят се управлява от компютър. Моята е такава и е въпрос до свикване с нея, аз лично съм доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #7 Отговорено 17 Юли, 2015 Е да след като смени съединителя остава да не си доволен 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #8 Отговорено 17 Юли, 2015 Така е , ама нали за това ходим на диагностика преди да купим За да знаем поне в някакви граници какво ни чака 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове