niksana_86 1 #1 Публикувано 7 Юли, 2015 Здравейте колеги.......силно препоръчвам този магазин във Варна препоръча ми го колега.......намира се на бул. Сливница 141, има си и уеб сайт http://avtozone.bg/ Останах много доволен от обслужването и много приятно изненадан от качеството на частите, който закупих от там.Магазина предлага ОРИГИНАЛНИ ЧАСТИ както се вижда и от снимките на частите, който закупих от там. Човека е изключително любезен, обръща ти много внимание, дори ми пусна отстъпка.Заговорихме се за форума и обеща на всеки член на форума, който отиде при него да пуска отстъпки......просто казвате, че сте от хонда форума. Казва се Пламен......това е телефона 0887855449. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slayer 25 #2 Отговорено 8 Юли, 2015 Само свещите са ОРИГИНАЛНИ. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maglata75 3 #3 Отговорено 15 Юли, 2015 Е ай ся.свещи.. ремъка SUN е класи над... много други марки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #4 Отговорено 16 Юли, 2015 (Редактирано) GMB водните помпи не са зле А Tesla кабели ли са тва? Немските марки ги хвалят. Може и да са оригинални, ама не са OEM Такива има по общите поръчки. Редактирано 16 Юли, 2015 от dindin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Denz 15 #5 Отговорено 17 Юли, 2015 (Редактирано) Мисля, че може да се пробва и този магазин - http://oemjapanparts.com/bg/news-view/2.html . Ако на някого не му се чака. Поне за Субару ми дадоха цени за ОЕМ части, като казаха, че имат и за Хонда. Редактирано 17 Юли, 2015 от Denz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emz 8 #6 Отговорено 15 Юли, 2019 Някакви по-пресни мнения от къде мога да се намерят оригинални филтри във Варна? Освен в магазина на Владислав... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1538 #7 Отговорено 16 Юли, 2019 Оригиналния маслен е на PURFLUX защо да плащаш тройна цена за ОЕМ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #8 Отговорено 20 Юли, 2019 (Редактирано) CARPERA, оригиналните горивни на дизеляците и те бяха "уж" еднакви с тези афтърмаркет само, че не точно Редактирано 20 Юли, 2019 от Mkilla Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове