tvid 1 #1 Публикувано 30 Юни, 2015 Здравейте! Нов съм във форума и имам желанието да закупя Accord 7-ма генерация , като за момента желаението е повече от екземплярите , който са на достъпни цени за мен. След доста гледане попаднах на американска Хонда Акорд и спрямо другите , които се нимират в момента по сайтовете цената май е доста ниска. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11292583426779090 Понеже нямам опита , който може би е нужен при закупуването на такава кола от Америка, ще ви помоля за вашите възможно най-обективни мнения. Колата седи от доста време и цената е сменяна доооста драстично (първоначално е пусната за 16к). Спрямо европейските тази е бъкана с екстри + газова. Някой гледал ли я е? Има ли съществени разлики с европейските освен дизайна на купето? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #2 Отговорено 30 Юни, 2015 Здрасти колега, карал съм абсолютно същата - това е скопената версия на 2.4. 190 hp за Европа. 163 hp - 120 kW са на границата на акциза, затова са я направили толко - с малко пипане си става пак 190... Колицата си е много читава, не гори много. До Австрия беше нещо като 8 / 100 по спомени, сериозно каране. Автомата си е супер, върви си прилично. Наистина се продава много време, ... по едно време беше изчезнала даже. Може да я вземеш доста по - надолу, според мен. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #3 Отговорено 30 Юни, 2015 (Редактирано) 190 коня освен с глава от Тайп S или K20A2(и още куп неща) едва ли ще стане, мотора е яко хардуерно орязан. Редактирано 30 Юни, 2015 от rollin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #4 Отговорено 30 Юни, 2015 Недко, не е задължително да я прави 190. Колата си върви прилично - зависи кой какво търси, де... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #5 Отговорено 30 Юни, 2015 Здрасти колега, тази я гледах миналата година Май-Юни, преди да си купя сегашната. Ами вътре беше супер зле, бялата кожа бе неподдържана, много бучеше при набиране, беше занемарена с една дума, тъй като явно собственика е решил, че ще я маха. Не съм я карал в сервиз, по амортисьорите, и отпред, и отзад, и на места под боята си личеше, не ръждата, а вече напредналата корозия. Дисковете също бяха много ръждиви. Освен това, когато аз я карах беше на доста повече от 105К км. Разберете се със собственика и й направи един тест драйв. Автомобила не изглеждаше така, както на снимките. На снимките явно е след автомивка с измит двигател. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове