Jump to content
tvid

Honda Accord 2.4 EX (конкретна обява) мнения

Recommended Posts

Здравейте! Нов съм във форума и имам желанието да закупя Accord 7-ма генерация , като за момента желаението е повече от екземплярите , който са на достъпни цени за мен. След доста гледане попаднах на американска Хонда Акорд и спрямо другите , които се нимират в момента по сайтовете цената май е доста ниска.

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11292583426779090

Понеже нямам опита , който може би е нужен при закупуването на такава кола от Америка, ще ви помоля за вашите възможно най-обективни мнения. Колата седи от доста време и цената е сменяна доооста драстично (първоначално е пусната за 16к). Спрямо европейските тази е бъкана с екстри + газова. Някой гледал ли я е? Има ли съществени разлики с европейските освен дизайна на купето? 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти колега, карал съм абсолютно същата - това е скопената версия на 2.4.  190 hp за Европа.

163 hp - 120 kW са на границата на акциза, затова са я направили толко - с малко пипане си става пак 190... 

Колицата си е много читава, не гори много. До Австрия беше нещо като 8 / 100 по спомени, сериозно каране.

Автомата си е супер, върви си прилично.

Наистина се продава много време, ... по едно време беше изчезнала даже.

Може да я вземеш доста по - надолу, според мен.

Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

190 коня освен с глава от Тайп S или K20A2(и още куп неща) едва ли ще стане, мотора е яко хардуерно орязан.

Редактирано от rollin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Недко, не е задължително да я прави 190. Колата си върви прилично - зависи кой какво търси, де... 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти колега, тази я гледах миналата година Май-Юни, преди да си купя сегашната. Ами вътре беше супер зле, бялата кожа бе неподдържана, много бучеше при набиране, беше занемарена с една дума, тъй като явно собственика е решил, че ще я маха. Не съм я карал в сервиз, по амортисьорите, и отпред, и отзад, и на места под боята си личеше, не ръждата, а вече напредналата корозия. Дисковете също бяха много ръждиви. Освен това, когато аз я карах беше на доста повече от 105К км. Разберете се със собственика и й направи един тест драйв. Автомобила не изглеждаше така, както на снимките. На снимките явно е след автомивка с измит двигател.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...