JapCar 304 #1 Публикувано 17 Юни, 2015 Аудио системата ми се струва, че е добра, но бих попитал- свири ли дискове с MP3 записи и RW дискове ? Пробвах диск с MP3 и траковете (времето) вървят, но звук няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Instaler 0 #2 Отговорено 18 Юни, 2015 Колега мисля,че не чете MP3. Пробвай да запишеш 1 диск но НЕ МР3 формат и ще сирне,амаа ще имаш около 20 песни на диск. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #3 Отговорено 18 Юни, 2015 На 7-мо поколение фабричните не четат мп3 формат, не четат различен формат от ЦД Аудио формат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IVTEC 58 #4 Отговорено 19 Юни, 2015 Потвърждавам. Пробвал съм с мр3 и хвърлих диска. Аудиото, и то записани на моя компютър със сваляни от нета песни, ги чете всеки път без проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #5 Отговорено 20 Юни, 2015 (Редактирано) Жалко, съвременна кола, отличен звук на аудиото, а слаба функционалност... Не знам когато проектират една система в нова кола, защо не направят една онлайн анкета/проучване какво искат потребителите и да се съобразят с болшинството... Вместо 6 дисковия чейнджер, който би вършил работа само при многочасово/дневно пътуване из чужбина, да бяха сложили МП3, и слотове за USB флашка и SD карта, което правят производители на други аудио системи...Та в много модели на CD уокманите (които умряха като използване) можеха да свирят МП3 дискове и многократно записваеми (RW) дискове... В много страни из Европа има и цифрово радио, да бяха сложили и DAB функция, вместо АМ... МП3 не е кеф за HiFi маниаците, но това не е домашно студио, за кола при толкова странични шумове си е съвсем приемливо в повечето случаи. Никой не задължава потребителите да използват споменатите неща ако ги има (както аз няма да използвам чейнджера, който само оскъпява системата). Технически, всичко това за което говоря е възможно/евтино, но не виждам друга причина да не се прави, освен споразумение/лобиране със звукозаписните компании, да не се улеснява/толерира/популяризира безплатното сваляне на музика от Нета. Редактирано 20 Юни, 2015 от JapCar Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #6 Отговорено 21 Юни, 2015 За тази работа са оставили АУХ.., това е не само в хондите от тези години, а и в субарутата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #7 Отговорено 21 Юни, 2015 За тази работа са оставили АУХ.., това е не само в хондите от тези години, а и в субарутата. Не съм го изучавал подробно...Къде/какъв е AUX входа? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #8 Отговорено 21 Юни, 2015 Кофтито е, че се разглабя централната конзола с навито. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitko12345 8 #9 Отговорено 21 Юни, 2015 Споделям разочарованието ти колега. И аз се изненадах, че не чете MP3 дискове и няма AUX готов за ползване. Можело е фабрично да изкарат поне един стерео жак 3.5 мм, но не би. Трябва да се купи допълнително устройство (XCarlink, AnyCarlink, Yatour...), което да се монтира - както е писал колегата по - горе за целта се разглобява част от централната конзола. Не изглежда сложно и има доста клипове в YouTube как се монтират подобни устройства. Те имат различна функционалност, но аз слушам музика основно от телефона и съм намислил да не се занимавам с кабели, ами да си монтирам XCarlink BТ, което бачка по блутут и позволява управление от волана, но не съм се наканил все още... за момента се върнах назад във времето и си записах аудио CD-та . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #10 Отговорено 21 Юни, 2015 Тогава този AUX все едно, че го няма...мразя когато производителите умишлено те вкарват да си купиш нещо афтер маркет от тях, като е можело без никакви разходи да улеснят потребителите...,абе вътре да им е... Отдавна ползвам евтино и елегантно решение- FM предавател в запалката с USB и SD слот.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #11 Отговорено 21 Юни, 2015 MP3 е формат набрал популярност през края на 90те. Кажете ми кои други коли през 2001ва година (когато е бил завършен дизайна на частите, за да започне производството през следващата) са поддържали MP3 фабрично Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #12 Отговорено 21 Юни, 2015 MP3 е формат набрал популярност през края на 90те. Кажете ми кои други коли през 2001ва година (когато е бил завършен дизайна на частите, за да започне производството през следващата) са поддържали MP3 фабрично А аудио уредбата не може ли да има и тя фейслифт по някое време, май не е това причината. А МК8 имат ли го, като дизайна е 10г след това? Има нещо неизвестно при авто производителите...борят се с конкуренцията с набиване на тъпи/скъпи екстри, за които трябва да си плащаш, а пренебрегват дребни, които може да са стандарт...Пример- елементарен парктроник само със свирка който на пазара на дребно е £10-20 може да е стандарт (ако производителя си го поръча на едро в Китай ще е £5), а който иска глезотии с камера, стълбица, да си плаща... Сори за емоционалните отклонения от темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MilevUK 2 #13 Отговорено 21 Юни, 2015 Споделям разочарованието ти колега. И аз се изненадах, че не чете MP3 дискове и няма AUX готов за ползване. Можело е фабрично да изкарат поне един стерео жак 3.5 мм, но не би. Трябва да се купи допълнително устройство (XCarlink, AnyCarlink, Yatour...), което да се монтира - както е писал колегата по - горе за целта се разглобява част от централната конзола. Не изглежда сложно и има доста клипове в YouTube как се монтират подобни устройства. Те имат различна функционалност, но аз слушам музика основно от телефона и съм намислил да не се занимавам с кабели, ами да си монтирам XCarlink BТ, което бачка по блутут и позволява управление от волана, но не съм се наканил все още... за момента се върнах назад във времето и си записах аудио CD-та .Аз имам такова инсталирано. Голям кеф е никъде не закачаш телефона. Инсталира се много лесно. Само че usb изхода е само за зареждане. Е аз не съм извадил ни стерео жак нито усбто. За първи път като пуснах музика през телефона без да го закачам никъде приятелката ми вика ама как така свири ( тя е свикнала да е паяжина от кабели около мен). Един съвет като слагаш микрофона си го прекарай над главата ти има място то обемните сензори те са в едно с интериорните светлини че не хваща добре тоя микрофон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове