Jump to content
N_O_M_A_D

Кой беше................

Recommended Posts

Наско, не беше тази. Шестичката, която видях беше почти сток,мисля че само с нови стопчета, светлосива и беше в подземния паркинг :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги искам да изкажа поредното си разочарование от тъй наречение "хонда фенове" днес двама колеги поздравих и нито един не ми отвърна на поздрава защо ли :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кой беше днес към 18. 00ч. със синьо зелена хонда 5 ца купе с лепенка на клуба на светофара за пожарната на герена :lol: свирнах му с опела ама ме изгледа тъпо и не разбрах дали ми видя лепенката :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

малко офф:ей глупи, кефиш.с корсичка и със стикер на фен клуба.браво браво :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сребрист прелюд на Черни връх пред хотел Легендите.Преди около 30 минути

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

малко късно отговарям но за Билла на Х Димитър мисля че единия беше колегата с Предлюда и беше с няква жена :fun: да не е била само любовницата и да чете сега жена ти :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest steff

хаха ПреДлюд ... :fun: прелюд , да си кажа да не ме грабне някой

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кой е този зеления Прелюд, който спира на улица "Костур" в София, има лепенка на клуба отзад и е с готЕни джанти...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Animal

Днес 11.00 ч. I V O беше забелязан да пресича Житница горе при Красно село като пешеходец. Поздрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шефче, говориш за Парадокс-аЕто го:)

:) Е кой друг кара 4ген седан с бели джанти?? :)Както и да е. Поздрави на всички! Всяка вечер се разминавам с Хонди по Тодор Александров, ама досега никой не ме забелязва. Сигурно защото Прелюда ми е черен и не се вижда в тъмното ;):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има има... един колега, който не е от София. :) беше на миналата седмична.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blueeye

Ако случайно форума чете едно лице с тъмно зелен Опел Омега Комби 2.5 tdi с който се засякохме днес около 10:40 на кръстовището на Шел-Младост, да знае че е голям тъпак! Заради такива като него в София се кара вече трудно, нервно и опасно! Не знам какъв му беше проблема, ама не може да караш без да се съобразяваш с правилата и най-вече с другите на пътя! Пълна липса на колегиалност и демонстрация на тотална простащина.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest at_chuchev

Кво е тва събиране на ЦРХ-чета на ул. Манастирска до хотел TRIADA днес :thumbs2: един червен и един зелено-син /с лепенка на клуба/ Поздрави ! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZaRRicK

6та генерация сив хеч. Засичам го всеки ден по бул. Мадрид към 18.15. Управлява го момиче и се движи в посока паметник Левски.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest igmhonda

Най-вероятно съм бил аз този с оранжевата 5-чка. Поздрави и на теб:thumbs2:Колега ти ли беше преди няколко вечери дето се засякохме преди тунела на Люлин,аз бях със сивата 5хеч.Поздрави.

Редактирано от igmhonda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest igmhonda

Колега ти ли беше преди няколко вечери дето се засякохме преди тунела на Люлин,аз бях със сивата 5хеч.Поздрави.Ами 99% съм бил аз :D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Wardog

у Красно село :D еми там хода да се праа на колежанче... не много често де :P а пред УНСС сигорно съм се издразнил , че съм чакал много на светофара нещо .... ( ааа иначе ти не ме следиш нали хахаха , не че нещо нали амаааааааа много често ме вжидаш :D )Това следене не е на добре... май ти е хвърлил око ;)П.С. - сега да не вземе да се обиди някой.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest I_V_O

Това следене не е на добре... май ти е хвърлил око :PП.С. - сега да не вземе да се обиди някой.....абе не съм видял да хварля някой нещо по-мене до кат си карам ... :D ама от утре с каската и тва е :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега един приятел от надежда със зелено купе 5та днес ми показа снимка пез цба в надежда снимали сте се с колите мн готина сника хеча ти е страшен :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А кой е колегата с уникалния жълт сивик 8г с черни джанти който стои пред новия магазин Тояга на ломско в надежда?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Ами... това е на Toyaga рекламната кола... не е на колега. И за жалост, тояга толкова силно са искали явно да заличат всякаква следа, че са се "изложили" ЯВНО да си вземат Хонда, че не са оставили НИ една емблема по колата, отвътре или отвън!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поздрави на колегата Симо (Prelude_2.0).CRX-a беше засечен в 12:00 днес в ж.к.Свобода

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest winx

Искам да попитам тази красавица дали е на някой от клуба?Спира до Бизнес Парка

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поздрави на колегата Симо (Prelude_2.0).CRX-a беше засечен в 12:00 днес в ж.к.Свобода

Колега за кой crx става въпрос .защото днес видях в надежда един син :thumbs1: а ти от коя надежда си и аз съм от надежда,карам сивик седан 5г червен ,поздрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе кфо беше това нашествие на 6-ти и една 5-та на път за златните мостове ? :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега за кой crx става въпрос .защото днес видях в надежда един син :dry: а ти от коя надежда си и аз съм от надежда,карам сивик седан 5г червен ,поздрави.
Неговия е тъмно зелен.Аз съм в Надежда 3.А ти в коя част си?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А кои верно бяха петимата гамени даващи много гас нагоре по пътищата на Витоша днес, а? Чак колите отбиваха за да им направят път. :dry::) :)

Редактирано от Animal

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Quincy

.............

.............
Неговия е тъмно зелен.Аз съм в Надежда 3.А ти в коя част си?
От Свобода съм по-точно живея до поликлиниката на Бобата срещу блока,ако го знаеш/черно купе 5 г/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Big Blonde Wolf

Кой беше състезателя със сив сивик 4г по магистрала тракия посока софия, снощи около 12? Софийски номер 4524?Като го настигнах и много газ подаде....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Izanagi

Кой беше днес с черно яка с ембелмата на фенкуба в Дупница ?После 2 рекса спрели по път за Благоевград , единия беше черен със софийска регистрация

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги помощ, има един сивик 4G, спира всеки ден в офиса /искър39/ много близо до прелюда ми :) да си признава кой е :)

Редактирано от Aladin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Aз пък днес засякох shefa на бул. арсеналски , ама той захапал геврека стриктно и не се оглежда много много за хонди отсреща :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest РВ3661С�

..................вчера и аз видях един сивик в Пловдив, кой беше с него?????????????????????????????? :)

какъв цвят беше ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Morridina

Колеги помощ, има един сивик 4G, спира всеки ден в офиса /искър39/ много близо до прелюда ми :) да си признава кой е :)

Ейй, ама бръз веее, добре че ти казах, че е 4г :lol: Нямам идея кой е, но ако разбера, веднага ще ти кажа, разчитай на мен... колега :lol: :lol: :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес червен Сивик 5ген. с рег.номер С 0098 КА беше спрял зад мен на паркинг-синя зона между Пиротска и бул.Тодор Александров. Нямаше лепенка на клуба, но най-интересното беше, че си намерих върху колата едно много мъничко гумено пате :rolleyes: .....от тези дето слагат на бебетата в коритото като ги къпят. Много мило.......сега патето ще се вози на мойта Хонда за късмет. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Wardog

Кои бяха 2те руси госпожици със сива 5ген хеч с рег. н. С 7559 на бул. Константин Величков посока Красна Поляна!? Съжалявам, че не ви поздравих, но докато реагирам и вие ме подминахте... Поздрави:lol:

Редактирано от Wardog

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера син дел сол паркирах зад него на понеделник пазара в Пловдив...имаше лепенка на клуба ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еййййй, най-после и аз да видя готината оранжева 5-та генерация ;) Поздрави, колега, страшна колица!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...