Jump to content

Aladin

Фен
  • Мнения

    46
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Aladin

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 23.06.1983

Contact Methods

  • MSN
    boqnsidov@hotmail.com
  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София
  1. Здравей колега,направо ти предлагам моя прелюд и без това съм го пуснал вече в мобилето.4-та генерация много добро техническо състояния и най-вече H22A - 200 кончета, по-принцип прелюда не е най-икономичният вариант, но до сега не съм чул някой да се е оплакал от тази кола, ако си от софия/не погледнах профила ти/ можеш да доийде и да видиш всичко, което те интересува.
  2. аиде вади 2.0 133 коня аз ще изкарам сивика седан 1100kg++++++++++++ 125 hpи да видим какво ще стане пари слагаш ли ?!Много е забавно да чета такива теми.......и както винаги няма да има старт, жалко че смених мотора, но съм сигурен че прелюда ще победи.
  3. Искъм комплекта- задните казваи как ще ги пращаш
  4. Колеги помощ, има един сивик 4G, спира всеки ден в офиса /искър39/ много близо до прелюда ми да си признава кой е
  5. Доста по-евтиния вариант е да си сложиш направо H22-ка, повервай проверил съм го.
  6. Колега имам интерес!координати?
  7. я да се включа и аз,искам двете платсмаси които стоят пред фаровете, пластмасовата капачка, която крие кабелите на свещите и ламарината, която кри колекторите!Драго да вземеш да ми се обадиш
  8. Първо, добър вечер!Аз имам такъв прелюд, карам я от 1 година и пътувам непрекъснато с нея!Колата е страхотна и немам никакви забележки към нея, освен че по някакъв нячин ми изгоря Еку-то.Много зор вижда по-магистралите и от никъде не тече масло нито пък губи антифриз.Много ама много хора плюят по този мотор, но той още нищо лошо не е направил или пък просто съм случил с колата.
  9. Така и така сте повдигнали въпроса мога ли да си поръчам все едно от каде и за колко вече пред блока станахме 6 хонди и е направо срамотаМОля ако някой има под-ръка да пише искам 6 бройки!
  10. Горещо моля да се затвори тая тема, че вече се замислих да изхвърля прелюда и да си купя фиат!!!!
  11. няма никакъв ограничител ... просто толкова могат ...Е това изказване вече ме разби, то бива бива спамове ама това ващо е ............нямам думитолкова може да могат прелюдите ама друг път, само твойта е така щото не я гледаш!!!При мен на 200 забива нос в земята а може още то се чувства, пък и преди смяната на компа не ставаше така и си обръщаше километража!Много моля, който не разбира да не си дава мнението, защото от наблюденията ми в този форум от вече почти година е видно, че е пълно с спамери които идея си нямат за какво става въпрос!!!!На пръсти се броят хората като 1net и Deamon, които се изказват на място, извинявам се на другите които не споменавам, но като цяло само зяпачи с големи амбиции.п.с. Дано няма много сърдити!
  12. Aladin

    Prelude H23

    Та по-въпроса, колата някак си колата е електронно ограничена на 200км, някакви идеи как може да се премахне ограничителя,проблема излезе след като смених компа, защото стария някак си изгоря, ако има някой които да разбира от това и му се помага ще се радвам да ме светне как да оправя проблема
  13. Aladin

    Мнения?

    Искам да разбера повече от запознати хора по въпроса,какво не му е наред на този мотор чувам, че имало проблеми при високите обороти, гърмяли глави и незнам си още какво!Моля да пишат хора които имат наблюдения в/у горепосочения мотор.
×
×
  • Създай нов...