cvetomir 13 #1 Публикувано 8 Април, 2015 (Редактирано) Колеги , днес си сложих ЛЕД мигачи отпред ,че на старите не ми харесва как се вижда оранжево вътре .И проблема е следния : мигачите работят ,но мигат бързо (както когато е изгоряла крушка) ,а на аварийни си работят нормално. Някой знае ли как могат да оправят ,да си работят нормално не само на аварийни ? Редактирано 8 Април, 2015 от cvetomir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mirott 4 #2 Отговорено 8 Април, 2015 С товарно съпротивление. Ползвай гугъл и ще намериш много решения. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1249 #3 Отговорено 8 Април, 2015 ^ това А иначе има и евтини релета за LED мигачи по eBay-a примерно. Релето ти се лъже защото тея светлинки харчат по-малко и ги мисли за изгорели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cvetomir 13 #4 Отговорено 8 Април, 2015 Благодаря за съветите ! Предположих че е заради намалената консумация .Намерих по ебей за 6.13 лв. след около 2 седмици като дойдат ще видя как ще ги свързвам . Прочетох също ,че доста се нагрявали , надявам се да няма проблеми . Все пак не карам само на мигачи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1482 #5 Отговорено 8 Април, 2015 Имах същия проблем и директно ги махнах, при все че светеха по-слабо от крушка. Ако е заради оранжевеенето на крушката в рефлектора има варианти на Филипс, Осрам (техните са леко синеещи) и по-неизвестни производители за около 6-8лв/бр. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cvetomir 13 #6 Отговорено 8 Април, 2015 Да заради оранжавеенето на обикновените , а и са почнали да се лющтят.Наистина като че ли светят по-слабо , с 36 диода са. Всъщност за това става въпрос Вече съм ги взел, ще видя как ще е с тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cvetomill 40 #7 Отговорено 8 Април, 2015 Колега постни снимки как е станало после, най-добре клипче ако имаш възможност Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaPower 15 #8 Отговорено 11 Август, 2015 Колега Zlatozator, къде мога да намеря такива крушки, чувал съм за тази марка и много ми ги хвалеха. Дали ще се намерят в Гарван? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове