pando 12 #1 Публикувано 6 Април, 2015 Здравейте колеги,как си поддьржате кожените салони,с какви препарати,има ли нещо специфично което трябва да се знае,понеже предните седалки са на дупчици и ако се запьлнят с крем паста нещо да не им пречи?Благодаря предварително на всички отзовали се колеги! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cucy 54 #2 Отговорено 7 Април, 2015 Здрасти колега. Аз го мажа с какъвто препарат имам за естествена кожа. Първо с един мокри кърпички за кожа го избърсвам и после мажа с каквото имам, някакво масло за кожа, след това със сух парцал се лъска. Общо взето трябва да е прави по-често, ама аз не успявам да го намажа повече от 2 пъти годишно. Колкото по-често толкова по-добре, защото кожата ще е по-мека, няма да е суха и да се напуква. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #3 Отговорено 9 Април, 2015 http://www.ebay.co.uk/itm/Gliptone-Liquid-Leather-Cleaner-Conditioner-2-FREE-G-Cloths-/121607857983?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item1c5064a73f доставката ти е около 10лв (7 пощата в Англия + 3.20 доставка от Габко) Напълно достатъчно за 2 третирания на всички седалки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pando 12 #4 Отговорено 9 Април, 2015 Благодаря колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
angelh 1 #5 Отговорено 6 Февруари, 2016 А наясно ли сте, че кожените салони новите CRV-та са с "еко" кожа тоест не е истинска ами изкуствена и май не е много хубаво да се ползва препарат за естествена кожа върху изкуствена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове