Jump to content

angelh

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно angelh

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    plovdiv
  1. А наясно ли сте, че кожените салони новите CRV-та са с "еко" кожа тоест не е истинска ами изкуствена и май не е много хубаво да се ползва препарат за естествена кожа върху изкуствена.
  2. Здравейте колеги вече съм в клуба взех дизел ръчка 4х4, нави, много съм доволен за сега разходът ми е 7,8 смесено поне така ми пише на борд-а
  3. Когато го взема ще се похваля дано да е скоро
  4. Благодаря за отговорите колеги, бяхте ми полезни, с което аз избрах дизел и без това си бях за него.
  5. Е добре де - като чете из форума и като не видя нищо за "проблемите" на I-DTEC , това какво ти говори ? Или пак ще вярваме на този и онзи разбирач, където знае само фразата - "не си взимай дизел ,че знаеш ли какви проблеми имат...." Това е все пак и доста нов мотор, та и за това няма много отзиви специално за него.Но като знам философията на Хонда едва ли е по-различен от i-ctdi , освен че са го вдигнали с 10 к.с. повече /предполагам софтуерно/. Не се плаши, все пак доколкото схващам, искаш да взимаш нов автомобил, така че ще имаш и гаранция. п.п. Я сподели тези твои съветници ,за какви проблеми са ти казвали? Не казва точно какви са проблемите, само, че тези, който отивали при него били повечето само дизели с проблеми.
  6. Благодаря за отговорите. Почетох малко (не точно за този мотор, а други, които са коментирани тук) и разбрах следното: (не конкретно за мотора, за който питам, а изобщо за дизела ) дизелът е по-икономичен, но по-скъп за поддръжка. Бензина харчи много, а е лесен и евтин за поддъжка. На колегата Еmicha1 мога да кажа, четох из форума и никъде не видях да се пише конкретно за проблемите на I-DTEC. Видях писано за I-CTDI и мисля, че този мотор няма общо с този, за който питам. Мястото, където очаквам да намеря информация за този мотор I-DTEC е тук във форума, защото това е форум на Хонда и питам за двигател на Хонда, не за двигател на Мерцедес. Най-лесно е да се каже "ходи чети", къде да чета, след като тук няма информация и къде отива идеята на този форум, ако чета другаде?
  7. Здравейте съфорумци. Обмислям да си закупя Honda CR-V 2.2i DTEC 4WD 2014г., но мой роднина ми каза, че дизеловите мотори на Хонда имали проблеми (така му били казали 2-ма човека, от които единият бил работил в сервиз на Хонда) и да съм си вземел бензин. Въпросът ми е има ли такова нещо и да не би да се отнася за по-старото поколение дизелови мотори? Доколкото знам това е ново поколение 2.2i DTEC дизел.
×
×
  • Създай нов...