dindin 1249 #1 Публикувано 4 Април, 2015 Здравейте, една приятелка си търси малка градска кола за около 2-3 бона. Гледах, предлагах ѝ някви Сивици, обаче открих, че съществува една идеааааааална и все пак около 2000-та година - Honda Logo! Значи няма много обяви по сайтовете, гледам намират се някви, кои в бюджет, кои малко надхвърлят. Даже във варненската морга са вкарали една зелена такава. Като цяло изглежда доста прилична за нуждите на мацката Сега, прави ми впечатление по снимките че виждам 2 различни табла, така и не разбрах 2001 (когато приключват производството) дали се води някакъв фейслифтов модел ли ама на едното табло има само скоростомер и някви елипсовидни лампички (много old school): http://p1.cars.bg/photos/i/caroffer/2015-04-01/a8144573o.jpg на другия така вече има и оборотомер и лампичките по-съвременни: http://p2.cars.bg/photos/i/caroffer/2015-01-02/a6822966o.jpg или просто са различни модификации. Wikipedia нещо аз ли съм я чел отгоре отгоре или просто не дава отговор. Иначе като цяло - 60 или 75 магарета (предполагам колкото повече - толкова повече, пък и данъкът нисък). D13B двигател - екстра. Може ли по снимки да се разбере дали е вариантът с 4 клапана на цилиндър или с 2? GA3,GA4,GA5 - разлика между модификациите по-специфични има ли? Как е с обслужването, троши ли се много и ако да - намират ли се части? Благодаря предварително, всяко мнение е добре дошло! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #2 Отговорено 4 Април, 2015 (Редактирано) Аз съм притежател на един такъв малък самурай,пък жена ми го кара Това е най-безпроблемия автомобил от всички които съм имал!Не се чупи,лесна и евтина подръжка,само масло и гуми съм му вземал,едни външни накрайници.За жена е перфектно,защото е по-високо и има чудесна видимост,много маневрено и лесно за паркиране. Повечето Логота които съм виждал са без оборотомер и са 8 клапана 65 к.с. но върви наравно с 90 коньов сивик,търпи доволно обикновена газова уредба. Другите с оборотомера са екзотика и те са май 16 клапана 75к.с.Доста от тях имат климатици,така или иначе се правят само 2 години и после се спират ,а са доста сполучливи!Части се намират малко по-трудно,но доста от тях са съвместими с на Сивика,а другите се намират втора употреба.Малко се злупотребява с цените ,защото са малко Логотата на части,ама успях да намеря цяло делко за 70лв. което е добре.Беше избила бубина.Това е за 2 години каране през всички възможни дупки от шофьор който се е учил да кара Ако уцели читаво Лого на мацката няма да и се слиза от него и само гориво ще му сипва.То и на мен си ми прави кеф да го карам,нищо че повечето време съм на сивик 140к.с. Редактирано 4 Април, 2015 от Civic ZC 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1249 #3 Отговорено 4 Април, 2015 А такаааа, много благи думи са това, а аз благодаря за инфото! Климатикът определено си е много доволен бонус, аз се чудих аджеба имат ли нямат ли. Пишат по обявите, че има ама там могат всичко да си пишат, па кой се излъже хахха А да видим сега дали мацката ще се навие, щото аз се навих! :D Избор няма кой знае колко голям, ама така е с готините таратайки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Васил Димитров 21 #4 Отговорено 15 Май, 2015 На всички Honda Logo без изключение се монтира един единствен двигател 1343 кубика,2 клапана на цилиндър! Тази с оборотомера не е никаква екзотика,а просто е след фейслифта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #5 Отговорено 15 Май, 2015 Логото има 16v двигател,но в Бг почти не се среща,поне аз не съм виждал.Няма фейслифт модела ,произвежда се само 99-02г. и се трансформира в други модели.Намира се с механична и CVT кутия.Има една която се продава с оборотомер и изглежда така. http://www.cars.bg/c996114 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Васил Димитров 21 #6 Отговорено 15 Май, 2015 Именно в това се изразява фейслифта-оборотомера,друг волана,корите на вратите и в други дребни неща.Не само в България,но и в Европа няма различен от този двигател,който споменах! Това,че се произвежда във времето,което си споменал не означава,че няма фейслифт! http://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/54-honda-logo-honda-logo/ Ето за да не бъда голословен!Ако искаш ще ти сваля информация и от немски сайтове. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1249 #7 Отговорено 15 Май, 2015 Мда, същата гледах и аз, ама мацката май се преориентира към Сивик Няма лошо, чакам я да се накани иначе доста прилични Сивици се предлагаха из форума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #8 Отговорено 16 Май, 2015 Аз пък нямам оборотомер,но имам ел. огледала,тогава какво съм?Това ревю е писано от някой петокласник и много постно... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Васил Димитров 21 #9 Отговорено 16 Май, 2015 Всички са с ел.огледала-преди фейслифта и след него. Щом няма оборотомер е преди фейслифта. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #10 Отговорено 16 Май, 2015 Точно в ''ревюто'' пишеше че след 06/2000 или както ти ги наричаш фейслифт,макар да няма никаква визуална разлика с предишните,са добавено ел. огледала и оборотомер.Ето ти веднага противоречие и неинформираност. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Васил Димитров 21 #11 Отговорено 16 Май, 2015 Ще ти отговоря така: Това,че не ти се иска да има фейслифт,защото твоята е преди него не означава,че няма! Пак ще изброя: -ново табло с оборотомер и нов волан -нови кори на вратите -ел.стъкла Ще кажеш,че ел.стъклата са екстра,но новото табло,волан и кори на вратите са ясен признак за фейслифт. Няма противоречие и неинформираност,а факти! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir77 0 #12 Отговорено 2 Септември, 2020 Привет. Да посъбудя малко темата. Заоглеждам се и аз за Logo, за жената. Да споделите мнения към днешна дата /02,09,2020/ и нещо специфично да обърна внимание при огледи на конкретни екземпляри? За бензинка питам, която предимно градско ще се кара. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didipov 132 #13 Отговорено 2 Септември, 2020 Стандартното ... рейката дали тропа(не че ще спре да върви ... ама е неприятно). Като цяло на тая кола няма какво друго да и се счупи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове