mousy 5 #1 Публикувано 4 Април, 2015 Колеги, помагайте, проблемът е следният: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=899538573399626&set=a.420236174663204.89555.100000304764833&type=1&theater Признавам, че никога не са ме интересували гърнетата - стокови, спортни и т.н. - поради което не разбирам абсолютно нищо. Тъй като на вас се доверявам повече, отколкото на майстори, сервизи, продавач-консултанти, имам нужда от препоръки: какво, откъде да купя, ново или запазено втора ръка и т.н. Колата е civic aerodeck 1.4 is 2000 г Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #2 Отговорено 4 Април, 2015 Аз имах подобна дилема и след дълго мислене се спрях на български ауспух от ЕМ Комплект 33 и засега съм доволен от избора си откъм качество, което не идва за сметка на ниската цена. Мисля, че имат и за англичанките. Ето моята тема, ако ще ти е от помощ. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #3 Отговорено 4 Април, 2015 Или вземаш едно здраво оригинално гърне от англичанка втора употреба за по 25-30лв. и го слгагаш. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mousy 5 #4 Отговорено 4 Април, 2015 Или вземаш едно здраво оригинално гърне от англичанка втора употреба за по 25-30лв. и го слгагаш. Моята honda като е комби какво трябва да гледам, за да съм сигурна, че това, което ще взема от друга англичанка, ще е съвместимо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #5 Отговорено 4 Април, 2015 Ще стане и от хеч,няма страшно,можеш да си пуснеш обява във форума.Не вярвам някой колега да те излъже. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mousy 5 #6 Отговорено 4 Април, 2015 Предлагат ми от японски сивик 6-та - но не са сигурни, дали ще пасне. Аз пък съвсем не знам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #7 Отговорено 4 Април, 2015 Би трябвало да пасне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #8 Отговорено 4 Април, 2015 Като размер става,ако има някаква разлика е в захващането на ушите,но това се решава елементарно и бързо. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mousy 5 #9 Отговорено 5 Април, 2015 Благодаря ви, колеги, хубав празник! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #10 Отговорено 5 Април, 2015 Поръчвал съм винаги чисто нов Уолкър . D16Y8 cupe. Много съм доволен . БЕЗШУМЕН . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mousy 5 #11 Отговорено 6 Април, 2015 Гърне намерих от японски сивик - остава самия ауспух - какъв, откъде? Виждала съм едни по-лъскави (моят старият си беше доста неугледен).Също ако някой даде идея къде в Бургас да отида да го сложат (до гробищата ми се струва, че не е най-изгодния вариант) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове