JDMCivic 0 #1 Публикувано 26 Март, 2015 карам си днес аз сивика d15b2 ... и покрай мен профуча еднмного бърза хонда ... и от там реших да попитам тук ... на мойто моторче .. ако сменя главата с D16w2... ще има ли ефект и дали са съвместими.. ;р Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #2 Отговорено 27 Март, 2015 Ефектът ще е слаб. Да не кажа нулев. И мисля, че W-серията имат разлика в главата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDMCivic 0 #3 Отговорено 27 Март, 2015 Не съм гледал точно и не съм се спрял на W глава питах за мнение с коя глава ще има ефект Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #4 Отговорено 27 Март, 2015 Пропусни главата от а6... Но вала е добро като препоръка. Обаче кой ще ти прави центровка... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDMCivic 0 #5 Отговорено 27 Март, 2015 еми някой майстор ще ги прави ако някой има жешание да си поиграе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDMCivic 0 #6 Отговорено 27 Март, 2015 или аз ... много зависи ;р идея ква глава и около каккви пари да търся Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #7 Отговорено 27 Март, 2015 Колега стига с тея глави бре ако не е витекова смисъла е никакъв да сменяш кратуна. Сложи еднаигла с стоков комп от д16а6/з2. И вал от такъв мотор с раздвижна ролка и караи докато не умре. 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDMCivic 0 #8 Отговорено 28 Март, 2015 Koлега искам да я съживя малко и да дигнем някой кон или поне да върви повечко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDMCivic 0 #9 Отговорено 30 Март, 2015 Предлагат ми цял двигател с инсталацията на 450 лв ... говоря за д16у7 ... Струва ли си с мойта скоростна кутия ще стане ли или трябва за модела .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDMCivic 0 #10 Отговорено 30 Март, 2015 Д16ката не беше ли повечко коне ... смисъл аз не съм толкова компетентен ама 1.6 не бяха ли от 125 нагоре ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDMCivic 0 #11 Отговорено 30 Март, 2015 Ясноуу ;.. ще продължавам търсене на хубав витек мотор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDMCivic 0 #12 Отговорено 1 Април, 2015 Мерси за ИНФОТО ... полезно е Да си търсим начи Д16У8 ... или Д15Б .... познати с такива мотори имаш ли да видим цени а-у Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B.Pavlov 188 #13 Отговорено 1 Април, 2015 D16A8 122ксD16A9 130кс Двувалови без в-тек http://olx.bg/honda-sivik-5-gen-d16a8-124-k-s-i73425786 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pepimarkovski 0 #14 Отговорено 7 Ноември, 2016 Колеги, а с глава от Д16У2 - от англичанка, мисля че се води 126hp, ще има ли ефект? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #15 Отговорено 7 Ноември, 2016 Ще има, ма само с глава не става. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #16 Отговорено 7 Ноември, 2016 Ебаси, Все едно чета тема от 2008ма... Има 1.5 моно и треа да тръгне. Многократно правено из темите. Д16з6 тиква, всмукател от същото или д14а2 , комп и делко от някоя от двете барабар с инсталацията, изпускател поне от д16з6, малко тръби на ф50 с гърнета, къса кутия, някой да настрой сбирщайна, а да- раздвижена ролка на разпределителния вал... Към 600-700лв само чаркове и то, без спортния филтър. Даже двойно, като сложиш метална гарнитура на главата, тия на всмукател и изпускател, подготовка на глава, свещи, ремъци / д16 ангренаж /, ролки, масло, антифриз... И си 2 бона назад с работата в най- добрия случай и без инциденти, а тая кола не спира и не завива. Правих тази сметка март месец тая година. Отказах се и смених таксето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове