Попай 55 #1 Публикувано 4 Март, 2015 След първата Хонда в семейството през 2011г.,а именно Сивик 5та хеч с заводско б16 и последвала турбо конверсия и много усмивки на лицето ми дойде момента в който трябваше да се разделя с нея . Купих си английски сивик също рядко изпълнение 1.6iSR 1.6 126 коня в-тек,но не след дълго разбрах че не е моя автомобил и той излезе на пазара.С малко мъки се продаде.... И дойде време да покажа и новия член на семейството. Хонда Сивик 6та хечбек преди фейса. Колата е със малкия мотор 1.4 90 коня.Нов внос от Северна Италия в доста добро състояние,както интериор,така и екстериор.Мотора работи много тихо и стабилно,а ходовата част при първата ми проба на колата ми направи впечатление,че е доста стегната без лопания и тропания.Карана я от млад ентосиаст явно,защото както се вижда външно има промени по колата,както и по мотора.Има спортен изпускател 4-1 но не е ибейски,има някаква плочка с марката,но не можах хубаво да я видя.Има цяла генерация с резонатор и крайно също доста добра изработка гърне.Има фланци,както и е с конверсия на дискови спирачки отзад.На първо време това се сещам да спомена за колата,друго по-натам.. 10 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bmw killer 24 #2 Отговорено 5 Март, 2015 Мисля,че колегата няма да я кара дълго време с този мотор. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Попай 55 #3 Отговорено 5 Март, 2015 За сега не обмислям Swap,но знае ли човек.А това за ЕГН-то и аз си го мисля,май остарявам . bmw killer какво точно имаш в предвид,че няма да я карам дълго с тоя мотор? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B.Pavlov 188 #4 Отговорено 5 Март, 2015 Има предвид, че няма да издържиш без Vtec kik Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gottharD 0 #5 Отговорено 7 Март, 2015 Поздравления колега ! Със здраве да си я караш и много безаварийни километри ! Имам само една питанка На синята 5та хеч как направи филма с повдигането на споилера ? Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Paco 300 1 #6 Отговорено 7 Март, 2015 Нещо от сорта"кръвта вода не става"да ти е честита Коко! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #7 Отговорено 7 Март, 2015 Честито колега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #8 Отговорено 4 Април, 2015 Честита! Със здраве да си я караш и още повече усмивки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bmw killer 24 #9 Отговорено 4 Април, 2015 Имам предвид,че от b16 да минеш на d14 няма да изкараш дълго време.Аз минах по този път,даже и d15z8 карах извесно време. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
musset 1 #10 Отговорено 15 Май, 2015 Bravo. Само така. Вярваш или не аз съм сменил 16 хонди. Всъщност 12 и 4 Акюри, все тая. Сега имам Сивик 7-ма, Акорд €-та Купе и Акюра MDX. И те така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dctR 85 #11 Отговорено 15 Май, 2015 Честито, безаварийни, Всъщност... това не е ли 4-2-1 спортен, а не 4-1? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Daniel™ 13 #12 Отговорено 16 Май, 2015 Колега ако не е тайна какво не ти хареса в англичанката, с мотора който е си върви доста прилично Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lseven 0 #13 Отговорено 10 Юни, 2015 Аз също съм почитател на HONDA, преди време мъжът ми имаше и сега мисля и аз да си взема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове