Жоро Боев 0 #1 Публикувано 23 Декември, 2014 Здравейте колеги,моят проблем се отнася за Хонда сивик 6ген.Рама – 2HGEJ 6573 XH 561652 Двигател – D16Y 7459 8913 Свалих акумулатора за зареждане и след като го поставих отново, колата не иска да запали.Има бензин,не е от алармата, дайте мнения и препоръки.Не разбирам нищо от двигатели и електроника,решил съм след празниците да я поверя на хонда сервиза в Бургас.Надявам се на вашата отзивчивост ,пожелавам на всички весели празници ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #2 Отговорено 24 Декември, 2014 Или акумулатора ти тотално е заминал или някой кабел не прави контакт.Или има нещо генерално което няма как да се усети по нета.Провери първите 2 като по-лесен вариант за момента,пък ако не стане на сервиз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ИцоД 170 #3 Отговорено 24 Декември, 2014 А преди да го заредиш, провери ли гъстота на електролита ? Много е вероятно при ниска гъстота след зареждане да е свършил съвсем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
peterk 21 #4 Отговорено 24 Декември, 2014 Акумулатора правилно ли е закачен? Стартера върти ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Жоро Боев 0 #5 Отговорено 25 Декември, 2014 Акумулатора е изправен,върти здраво, закачен е правилно,стартера и той се върти,след 15-20 мин. дърпане,пак не пали.Не съм проверявал свещите/кой номер е ключа за свещите/ и дали отива ток до дистрибутора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #6 Отговорено 25 Декември, 2014 А като дадеш на контакт светят ли лампи по таблото,помпата чуваш ли я да работи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Жоро Боев 0 #7 Отговорено 25 Декември, 2014 Да ,на таблото свети-масло,акумулатор,бензиновата помпа работи . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #8 Отговорено 25 Декември, 2014 Бобина, комутатор ???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #9 Отговорено 25 Декември, 2014 (Редактирано) Май натам отиват работите.Пробвай да сложиш друго делко от колега за пробата.Аз имам едно от Д16У7 в мазето ама много си далеч. Редактирано 25 Декември, 2014 от Civic ZC Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Жоро Боев 0 #10 Отговорено 7 Януари, 2015 Wyvern , браво пич позна, точно това се оказа проблема-бобина комутатор-благодаря !Благодаря и на останалите,които взеха отношение по проблема.Успешна нова година на всички ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове