undisputed 25 #1 Публикувано 19 Декември, 2014 (Редактирано) Колеги проблема е следния, поради това, че колата беше ниска и от доста удари отдолу , тръбите на колектора са се сплескали, та мисълта и питането ми е дали има варянт за поправяне без да се купува нов колектор (колектора е 4-1 чугунен). благодаря предварително. Редактирано 19 Декември, 2014 от undisputed Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Попай 55 #2 Отговорено 19 Декември, 2014 щом е чугунен,не мисля че е възможен ремонта,по добрия вариант е смяна с нов тръбен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
undisputed 25 #3 Отговорено 19 Декември, 2014 Ясно обаче вече 4-5 колектора гледах всички в окаяно състояние (говоря за същите като този и един никелиран) Препоръка от къде да закупя такъв в рамките на 100-150 лв макс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #4 Отговорено 19 Декември, 2014 Чугуна не подлежи много на деформации, обикновено направо се чупи вместо да се огъне. Ти сигурен ли си че твоя е чугунен? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #5 Отговорено 19 Декември, 2014 ...на 100% съм сигурен,че сплесканите тръби не чугунени!Не виждам проблем да се подмени сплесканото със здрава тръба. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
undisputed 25 #6 Отговорено 19 Декември, 2014 Еми ръждясали са, отдолу има слагана планка където е сплесканото но се е досплескало и има 1 дупка в еднта тръба, мисля че са чугунени не съм на 100% сигурен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #7 Отговорено 19 Декември, 2014 ...чугуна не може да се сплеска!Ще се счупи или пукне,но не и да се сплеска Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #8 Отговорено 19 Декември, 2014 А оригиналният на 2-ката какъв материал е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Попай 55 #9 Отговорено 19 Декември, 2014 двойката на оригиналния е тръба,не мисля че е чугун Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
undisputed 25 #10 Отговорено 19 Декември, 2014 Значи мога да го изрежа до сплесканото и да се настави тръба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове