Благовест Калински 17 #1 Публикувано 5 Декември, 2014 Здравейте, питането ми е за Б20а7 , дали лесно се сади в сивик 5-та т.е. мога ли да използвам тампоните на мотора от ВТИ 1,6??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #2 Отговорено 6 Декември, 2014 Определено ще е трудно.Няма тампони които да станат болт он за този двигател.Скоростите са на жила,което също е приключение.С какви полуоски ще го сглобиш?Според мен си потърси друг двигател. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Благовест Калински 17 #3 Отговорено 6 Декември, 2014 Благодаря за бързия отговор. Ще те послушам. Изпада ми и едно D16Y8 ама няма делко и не смея да го купувам на сляпо. Някой може ли да помогне , колкото за пробата... ще взема семеринг и о-пръстен за делкото за да няма проблем с теч колегата , който се навие да помогне... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Благовест Калински 17 #4 Отговорено 6 Декември, 2014 По-точно , питането ми е : с какво друго делко може да се запали D16Y8.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GS= 84 #5 Отговорено 6 Декември, 2014 От D15B7 мисля, че ще стане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #6 Отговорено 7 Декември, 2014 (Редактирано) Трябва да се преправи за да стане! http://civic-eg.com/viewtopic.php?p=223990 Редактирано 7 Декември, 2014 от Izverg 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Благовест Калински 17 #7 Отговорено 8 Декември, 2014 (Редактирано) Делко за пробата намерих . Благодаря на колегата за подкрепата! А как се случват нещата с D16Y8 в сивик 5-та?? Мисля че с инсталацията ще има драми големи ... или не?!?? Редактирано 8 Декември, 2014 от Благовест_D16 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nile 171 #8 Отговорено 8 Декември, 2014 Окачването на мотора е като на Д серия,всичко е болт он,за инсталацията също с изключение дали предния мотор е бил с Vtec Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Благовест Калински 17 #9 Отговорено 8 Декември, 2014 Благодаря ти Nile. Днес отидох на място и се оказа че двигателя на англичанката е D16Y2, а аз се бях появил там с D16Y8 и делата са с различни букси .... Има ли някой навит да помогне да запалим тази Y2-ка че да знам какво ще купувам и дали да купувам всъщност? Също така , някой запознат да даде по-подробно инфо за този мотор. В нета намерих само че , е като Y8, но за английския пазар... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тодор 18 #10 Отговорено 9 Декември, 2014 Става, не е лесно и не можеш да ползваш тампони от ВТИ. Тампоните се правят, полуоските не съм сигурен дали стават прътите точно. Може да дойдат малко по-дълги и да се наложи преправяне. Минаването към жила на скоростите е като при всеки друг такъв суап-нищо особено. Правени са и 6та ген с такъв мотор. Жалкото е, че няма много инфо из нетЯ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове