Rumbi 0 #1 Публикувано 22 Февруари, 2007 Здравейте на всички разбирачи и не чак толкова.Понеже Хондата все още ми е мъглива тема реших да се обърна към вас. Решил съм да си купувам тази марка поради ред причини и вие ги знаете по-добре от мен. Искам да ви питам за модела Хонда Сивик 1.5 16V 92г. с 4 врати (не нечбека)???Харесъл съм си едно доста спортно , барнато , няма газови и други мизерии... Знам, че някой май ги правили в Англия и въобще не били Японски, което не ми харесва.Мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #2 Отговорено 22 Февруари, 2007 Скачай и се кефи!Колата е добра Двигателя е пъргав,ходовата част е доста здрава и издържа на нашите пътища ,частите са на нормални цени Ако си имал европейски автомобил ще намериш доста плюсове при Хондата,въпреки че е вече на години Успех с покупката!И да пуснеш снимки,добре дошъл! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #3 Отговорено 22 Февруари, 2007 Здравейте на всички разбирачи и не чак толкова. Понеже Хондата все още ми е мъглива тема реших да се обърна към вас. Решил съм да си купувам тази марка поради ред причини и вие ги знаете по-добре от мен. Искам да ви питам за модела Хонда Сивик 1.5 16V 92г. с 4 врати (не нечбека)??? Харесъл съм си едно доста спортно , барнато , няма газови и други мизерии... Знам, че някой май ги правили в Англия и въобще не били Японски, което не ми харесва.Мерси предварително Може и да греша, но май в Англия са правени само хечбеците, седаните са си японска сглобка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #4 Отговорено 22 Февруари, 2007 А и не знам да има англичанки 1992.но пък една снимка колко ще ни помогне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #5 Отговорено 23 Февруари, 2007 това за охладителната система за първи път го чувам че създавала проблеми ако не е удряна де тогава гаранция няма моя радиатор прилича на дъвкан и изплют ама си работи силтемата колата не загрява повече от допустимито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове