mtech2 0 #1 Публикувано 6 Ноември, 2014 Здравейте колеги. Мисля да претапицирам корите на Сивика с кожа, ако може да ми кажете някой магазин за кожа в София с по-голям избор ще съм ви благодарен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 7 Ноември, 2014 В двора на х-л Елегант 1км.в посока Панчарево от околовръсното,в дясно,с/у газстанцията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #3 Отговорено 7 Ноември, 2014 По бул. "Ситняково" на кръстовището с бул. "Мадрид" (откъм болница Вита). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mtech2 0 #4 Отговорено 8 Ноември, 2014 (Редактирано) Колега kvd74 случайно да знаеш работното им време Редактирано 8 Ноември, 2014 от mtech2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #5 Отговорено 8 Ноември, 2014 Не,но предполагам е стандартното от 8 до 17ч. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #6 Отговорено 9 Ноември, 2014 Петък минах оттам защото ми е наблизо до 18 им е работното време, за начало не съм сигурен може би 10 Но в 17.50 беше затворено , така че го смятай да е от 11 до 17 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #7 Отговорено 9 Ноември, 2014 Горубляне също има, прекия път за Младост преди автокъщите. И цените са добри, но ми предстои ходене и ще дам инфо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mtech2 0 #8 Отговорено 9 Ноември, 2014 Проблема е че почивам само неделя, а през седмицата съм до 17:30 на работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #9 Отговорено 9 Ноември, 2014 Поръчай си през интернет сайт или по тел.,ако можеш да видиш точно какво ти трябва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mtech2 0 #10 Отговорено 10 Ноември, 2014 По принцип разглеждах в интернет, но от снимка не мога да добия точна представа за цвета и шарката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #11 Отговорено 10 Ноември, 2014 Кои сайтове си гледал. Аз търся специфично синьо като снимката на аватара. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mtech2 0 #12 Отговорено 11 Ноември, 2014 Написах в Гугъл изкуствена или естествена кожа и излизат доста сайтове, някои имат и онлайн магазин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #13 Отговорено 12 Ноември, 2014 Ама мисля да е плюш. Не искам кожа лятото да ми лепне гъза Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове